Täna varahommikul on teekatted suurematel riigiteedel sõidujälgede vahel lumised või jäised, kohati on teedele tekkinud tuisuvaalud. Õhu- ja teetemperatuur on miinuspoolel. Mitmel pool sajab lund ja on pinnatuisk.

Keerulisemad võivad sõiduolud olla kõrvalmaanteedel ja väiksematel tugiteedel, mille hooldustsükli aeg on võrreldes suuremate teede omaga pikem.

Ilmaprognoosi kohaselt on täna päeval muutliku pilvisusega ilm, kohati sajab lund. Hommikul valitsevad nii õhus kui ka teedel miinuskraadid. Päeval tõuseb õhutemperatuur enamasti nulli lähedale ja teetemperatuur plusspoolele. Tuul on hommikul puhanguline rannikualadel, päeval aga tugevneb kõikjal puhanguti kuni 17 m/s ja mitmel pool on pinnatuisku.

Öösel on muutliku pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab lund ja tuiskab. Hommikuks sajuhood ja pilved hõrenevad. Puhub läänekaare tuul 5–12, saartel ja rannikul ulatuvad loodetuule puhangud kuni 17 m/s. Õhutemperatuur on –2 kuni -7, kohati kuni –12 kraadi.

Esmaspäeva ennelõunal on selge või vähese pilvisusega sajuta ilm. Pärastlõunal lääne poolt alates pilvisus tiheneb. Õhtul sajab Lääne-Eestis lund, tuiskab. Puhub lääne- ja edelatuul 4–9, rannikul puhanguti 12 m/s, pärastlõunal pöördub tuul lääne poolt alates kagusse ning tugevneb õhtuks 6–11, puhanguti 15, Lääne-Eesti saartel ja rannikul 13–18, puhanguti 23 m/s. Õhutemperatuur on –2 kuni 1 kraadi.

Teisipäeval on pilves selgimistega ilm. Paljudes kohtades sajab vihma. Puhub lõuna- ja edelatuul 7–12, puhanguti 17, rannikul 9–14, puhanguti 18 m/s, õhtuks tuul nõrgeneb. Õhutemperatuur on 3 kuni 8 kraadi.

Kolmapäeval lubab pilves selgimistega ilma. Kohati sajab vihma. Puhub lõuna- ja edelatuul 6–11, Lääne-Eesti saartel ja rannikul 9–15, puhanguti 20 m/s. Õhutemperatuur on 1 kuni 6 kraadi.

Transpordiamet palub liiklejatel arvestada, et talvised teeolud on muutlikud ning teekonda planeerides tuleb varuda rohkem aega, vajaduse korral vähendada sõidukiirust, vältida ohtlikke manöövreid ja hoida pikivahet. Kindlasti ei ole lubatud maksimaalne kiirus sobilik liiklemiseks tuisu, lumevaalude ja libedaga.

Liiklejatelt ootab transpordiamet infot teeolude kohta telefonil 1247. Lisainfot teeolude ja liikluspiirangute kohta vaata http://tarktee.ee.