Ilmateenistuse andmetel laieneb pühapäeval Skandinaaviast kõrgrõhuala serv üle Eesti ja öö on selge taevaga. Ennelõuna on päikeseline, kuid pärastlõunal muutub ilm kohati pilvisemaks ning Kesk-Eestis ja Ida-Eestis võib lund sadada. Põhjakaare tuul on tugev. Õhutemperatuur on öösel kuni -5 kraadi, päeval on temperatuur -1 ja 3 kraadi vahel.

Uue nädala esmaspäeval tõmbub kõrgrõhuala eemale, sest Venemaalt laieneb madalrõhkkonna serv Eestini ja selle pilvemass liigub üle Peipsi. Päeval sajab peamiselt Ida-Eestis kerget lund, lääne pool on saju võimalus väiksem. Puhub tugev põhja- ja kirdetuul. Õhutemperatuur on öösel kuni -5 kraadi, päeval ulatub temperatuur -2 kraadist 1 kraadini.

Teisipäeval liigub madalrõhkkond Eestile lähemale. Sadu laieneb üle maa ning enamasti sajab lund ja lörtsi, ida pool võib sekka ka vihma tulla. Põhja- ja kirdetuul on endiselt tugev. Õhutemperatuur langeb teisipäeva öösel kuni -4 kraadini ning päeval on -1 ja 2 kraadi vahel.

Kolmapäeval madalrõhkkond kaugeneb. Öösel on veel lume- ja lörtsihooge ja enne keskööd on tuul ka veel tugev, õhutemperatuur jääb -4 ja 1 kraadi vahele. Kolmapäeva päev tuleb päikseline, peamiselt sajuta ja mõõduka idakaare tuulega, sooja on oodata 0 kuni 4 kraadi.

Neljapäeval jääb madalrõhuväli Eesti kohale ning lisandub lume- ja lörtsihooge, ida pool tuleb sekka ka vihma. Tuul nõrgeneb. Öösel on õhutemperatuur -3 ja 1 kraadi vahel, päeval tõuseb temperatuur 1 ja 5 kraadi vahele.

Suurel reedel madalrõhuväli nõrgeneb ning lörtsi- ja vihmahooge on vaid üksikuid. Tuul on nõrk. Kui öösel taevas selgineb, siis langeb õhutemperatuur 0 kuni -6 kraadini, sisemaal kohati paar-kolm kraadi madalamalegi, päeval jääb temperatuur 2 ja 7 kraadi vahele.