Ilmateenistuse andmetel on Loode-Eestis täna vähese ja vahelduva pilvisusega ilm, mujal Eestis on peamiselt pilves ilm. Pärastlõunal levib nõrk vihmasadu mandri kaguservast õhtuks Kesk-Eestini ja Liivi lahele. Puhub idakaare tuul 2–8, puhanguti kuni 11 m/s. Õhutemperatuur on 7–12 kraadi, tuulele avatud rannikul ja sajus 5 kraadi ümber.

Uus nädal algab pilves selgimistega. Kohati sajab vihma, saju tõenäosus on suurem Lõuna-Eestis. Õhtul põhja poolt alates selgineb. Puhub kirde- ja idatuul 2–8 m/s. Õhutemperatuur on 8–13 kraadi, tuulele avatud rannikul 5 kraadi ümber.

Ööl vastu teisipäeva on laialdaselt selge, Lõuna-Eestis on pilvisem ja kohati võib sadada vähest vihma. Puhub põhja- ja kirdetuul 2–8 m/s. Õhutemperatuur on -2 kuni 3 kraadi, Lõuna-Eestis on kuni 5 kraadi.

Teisipäev toob päikesepaistelise kuiva ilma. Puhub põhjakaare tuul 3–9 m/s. Õhutemperatuur on 8–13 kraadi, tuulele avatud rannikul on õhutemperatuur 5 kraadi ümber.

Ööl vastu kolmapäeva on selge ja vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub põhjakaare tuul 3–9 m/s. Õhutemperatuur on -1 kuni 4 kraadi.

Kolmapäeval on päikesepaisteline ilm. Puhub põhjakaare tuul 2–8 m/s. Õhutemperatuur on 10–15 kraadi, tuulele avatud rannikul 5 kraadi ümber.