Pühapäeval saab üle Eesti nautida päikest ning selle aasta kõige soojemat ilma - lõuna pool ulatus keskpäeval õhutemperatuur 19 kraadini.

Põhja pool ranniku ääres on temperatuur veidi madalam, kuid siiski pea suviselt soe, 16 kraadi. Saartel jääb temperatuur vahemikku 10-16 soojakraadi.

Ilmateenistuse teatel lisandub pärastlõunal üle Eesti pilvi, kuid ilm püsib sajuta. Puhub õrn lõunakaare tuul 3-9, pärastlõunal puhanguti kuni 12 m/s. Ilmateenistus toonitab, et tuleoht on suur.

Töönädal toob vihmasaju ja külmema ilma

Esmaspäeval jõuab tihedamaid vihmapilvi saartele ja õhtu poole ka mandri lääneserva, sisemaal võib üksikuis paigus nõrka vihma sabistada. Puhub mõõdukas lõunakaare tuul, vaid öösel on saartel ja põhjarannikul tugevamaid puhanguid. Õhutemperatuur on öösel 5 kuni 10 kraadi, päeval saartel ja läänerannikul 9 kuni 13 kraadi, mandri sisealadel 15 kuni 19 kraadi.

Teisipäeval koondub madalrõhkkonna raskuspunkt Skandinaavia kohale ja selle idaserva mööda kandub lõunakaarest päevaks niiskust lisaks. Sajuhooge on tihedamalt Eesti läänepoolses osas, ida pool hõredamalt ja sajuhulk jääb seal tõenäoliselt väikeseks. Puhub võrdlemisi tugev lõunakaare tuul. Õhutemperatuur on öösel 5 kuni 10 kraadi, päeval saartel 9 kuni 14 kraadi ja mandril 14 kuni 18 kraadi.

Kolmapäev toob öösel sagedasi sajuhooge Lääne-Eestis, päeval idapoolsetes maakondades. Õhumass asendub jahedamaga ja temperatuur on öösel 2 kuni 7 kraadi, päeval 8 kuni 13 kraadi.

Neljapäeval lisandub madalrõhuvööndi servast sajuhooge. Õhutemperatuur on öösel 2 kuni 6 kraadi, päeval 6 kuni 11 kraadi.

Reedel koondub madalrõhuala Soome kohale ja selle lõunaserva mööda liigub üle Eesti sajupilvi, millest tuleb nii vihma kui lörtsi. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni 4 kraadi, päeval 5 kuni 10 kraadi.