Esmalt tuleb siiski ületada päevaste vihmahoogudude ja öiste miinuskraadide kadalipp: terve ülejäänud nädala on oodata öötundidel temperatuuripügala kukkumist alla nullkraadi.

Neljapäev

Sajuhooge on nii vihma kui lörtsina - enam on sademeid idapoolsetes maakondades. Puhub tugev lääne- ja loodetuul. Õhutemperatuur on öösel -2 kuni +3 kraadi, päeval 4 kuni 8 kraadi.

Reede

Sajuhooge on hõredamalt. Sajab lörtsi ja lumekruupe vaheldumisi vihmaga. Puhub mõõdukas loode- ja põhjatuul. Põhjakaarest lisandub külma ja õhutemperatuur on öösel -4 kuni +1, rannikul on paar kraadi kõrgem, päeval on 3 kuni 6 kraadi.

Laupäev

Tugevnev kõrgrõhkkond rahustab tuule, ent sellega kaasnev õhumass on külm: selge ööga langeb temperatuur 0 kuni -5 kraadini, vaid kitsastel rannikuribadel jääb napilt plusspoolele. Päeval areneb pilverünki, aga olulist sadu neist ei tule. Õhutemperatuur päeval on 4 kuni 8 kraadi.

Pühapäev

Kõrgrõhuala hoiab taeva laialdaselt selge ning tuule nõrgana. Õhumass on siiski endiselt külm ja temperatuur langeb öösel 0 kuni -5 kraadini. Kui päev on päikeseline, tõuseb õhutemperatuur 7 kuni 11 kraadini.

Esmaspäev

Ilmastikuolud hakkavad võtma pööret soojemate kraadide suunas: taevas on laialdaselt selge ja öösel langeb temperatuur -3 kuni +2 kraadini, päeval tõuseb aga 10 kuni 15 kraadini, jahedalt veepinnalt puhuva tuulega rannikul jääb alla 10 kraadi.

Teisipäev

Ilm peaks olema sajuta. Tuul pöördub lõunakaarde ja päeval pisut tugevneb. Öö on selge taevaga ja õhutemperatuur langeb sisemaal veel nullkraadi ümbrusse, päeval tõuseb sisemaal 13 kuni 17 kraadini, rannikualad jäävad ikka alla 10 kraadi.

Kolmapäev

Prognoos tõotab Põhja-Eestis kuni 17, Kagu-Eestis aga kuni 19 soojakraadi. Pärastlõunal võib kohati sadada vihma. Lõuna- ja kagutuul puhub kuni 3 meetrit sekundis.

Neljapäev

Pärastlõunal võib temperatuur ulatuda kuni 18 soojakraadini. Lõunatuul puhub 3-4 meetrit sekundis. Ilm tõotab tulla pilvine.