Täna on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Ennelõunal on tuul nõrk ja muutliku suunaga, pärastlõunal pöördub tuul kirdesse ja itta ning puhub 3–8 m/s. Õhutemperatuur on 18 kuni 23 kraadi.

Ööl vastu esmaspäeva on vähese ja vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm. Puhub muutliku suunaga tuul 1–6 m/s. Õhutemperatuur on 4 kuni 10 kraadi.

Sünoptik Kairo Kiitsak hoiatas eile Facebookis, et nädala alguses läheneb Eestile Venemaa poolt madalrõhulohk koos niiskema õhuga. Esmaspäeval levivadki vihmahood Ida-Eestist lääne suunas, võimalik on ka äike. Puhub valdavalt põhja- ja kirdetuul 2–7 m/s. Õhutemperatuur on 18 kuni 23 kraadi, rannikul ja sajupilvede all 15 kraadi ümber.

Ööl vastu teisipäeva võib kohati sadada hoovihma. Puhub muutliku suunaga tuul 1–6 m/s. Õhutemperatuur on 5 kuni 11 kraadi.

Ka päev tuleb vihmane. Mitmel pool sajab hoovihma, võimalik on ka äike. Puhub läänekaare tuul 2–8 m/s. Õhutemperatuur on 17 kuni 22 kraadi.

Öösel on selge või vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub läänekaare tuul 2–7 m/s. Õhutemperatuur on 6 kuni 12 kraadi.

Kolmapäeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati võib sadada hoovihma. Puhub läänekaare tuul 2–7, põhjarannikul kuni 10 m/s. Õhutemperatuur on 19 kuni 25 kraadi, rannikul kohati 15 kraadi ümber.