Ilmateenistuse andmetel on täna päeval Lääne- ja Lõuna-Eestis pilves selgimistega ilm ja sajab vihma, võib olla äikest. Kirde pool on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Õhutemperatuur jääb 23 kuni 29 kraadi vahele, rannikul ja sajupilvede all on temperatuur 17 kuni 20 kraadi.

Mandril püsib endiselt viienda klassi tuleoht, töötab metsatulekahjude avastamise süsteem ja päästeteenistusel on valmisolek metsatulekahjude kustutamiseks.

Ööl vastu esmaspäeva on Lääne- ja Lõuna-Eestis vahelduva pilvisuse ja kohatiste hoovihmadega ilm, mujal on selge ja vähese pilvisusega kuiv ilm. Õhutemperatuur on 12 kuni 17 kraadi.

Esmaspäev tõotab tulla vähese, kohati vahelduva pilvisusega. Üksikutes kohtades võib sadada hoovihma. Õhutemperatuur on 23 kuni 29 kraadi, rannikul kohati 18 kraadi ümber.

Öösel vastu teisipäeva on selge ja vähese pilvisusega sajuta ilm. Õhutemperatuur on 12 kuni 17 kraadi.

Teisipäeval on vähese ja vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm. Õhutemperatuur on 25 kuni 30 kraadi, rannikul kohati 20 kraadi ümber.

Öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Temperatuur jääb 13 ja 17 kraadi vahele.

Ka kolmapäeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Üksikutes kohtades võib sadada hoovihma. Puhub valdavalt läänekaare tuul 2–7 m/s. Õhutemperatuur jääb 25 ja 31 kraadi vahele, rannikul võib temperatuur olla kohati 20 kraadi ringis.

Neljapäev tõotab tulla olulise sajuta, temperatuur jääb 24 ja 26 kraadi vahele.

Reedel on pilves selgimistega ilm, õhutemperatuur jääb 21 ja 24 kraadi vahele.

Ka nädalavahetus tõotab tulla sajuta, temperatuur on 19 kuni 25 kraadi.