Pühapäeva hommik on alanud pilvise taevaga, kuid päeva peale pilvisus hõreneb. Mitmel pool sajab hoovihma, kohti võib olla äikest. Päeva peale ühes pilvkatte hõrenemisega sajuvõimalus väheneb. Puhub lõunakaare tuul 2–7 m/s, pärastlõunal pöördub Lääne-Eestis läänekaarde, õhtul on tuul nõrk ja muutlik. Õhutemperatuur on 18–23°C.

Ööl vastu uut nädalat on muutliku pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma ja tekib udu. Puhub muutliku suunaga tuul 1–6 m/s, hommikul pöördub idakaarde ja tugevneb 3–8, puhanguti 11 m/s. Õhutemperatuur on 12–18°C.

Töönädala algus toob endaga kaasa sooja, kuid vihmase ilma. Esmaspäeval on pilves, Ida-Eestis selgimistega ilm. Vihmasadu levib Liivi lahe ümbrusest ja saartelt põhja-kirde suunas üle maa, on äikest. Kohati on sadu intensiivne. Puhub ida- ja kagutuul, saartel ka kirdetuul tugevneb 6–12, puhanguti 15, rannikul kuni 18 m/s, pärastlõunal pöördub saartelt järk-järgult loodesse ja läände ning tugevneb veelgi 9–15, puhanguti kuni 23 m/s. Õhutemperatuur on 17–24°C.

Ööl vastu teisipäeva on pilves selgimistega ilm. Öö hakul sajab peamiselt Põhja- ja Ida-Eestis vihma, on äikeseoht, pärast keskööd on kohatisi vihmahooge. Tuul pöördub kõikjal järk-järgult läände- ja loodesse 5–11, puhanguti 15, rannikul 9–14, puhanguti kuni 21 m/s, pärast keskööd saartelt alates nõrgeneb. Õhutemperatuur on 12–17°C.

Teisipäeva päeval on pilves selgimistega ilm. Kohati sajab hoovihma. Õhtul pilvisus ja sajuhood hõrenevad. Puhub valdavalt läänekaare tuul 3-9 m/s. Õhutemperatuur on 18–22°C.

Ööl vastu kolmapäeva on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Hommiku poole võib kohati hoovihma sadada. Öö hakul puhub muutliku suunaga tuul 1–7 m/s, pärast keskööd pöördub järk-järgult idakaarde ja tugevneb hommikuks 3–9, rannikul puhanguti 12 m/s. Õhutemperatuur on 10–14, rannikul kuni 17°C.

Kolmapäev toob kaasa südasuvised temperatuurid. On vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma ja on äikest, sadu võib olla intensiivne. Puhub ida- ja kagutuul 5–11, puhanguti kuni 15 m/s. Õhutemperatuur on 19–24°C.