Transpordiameti teatel olid põhi-ja tugimaanteede teeolud esmaspäeva pärastlõunal piirkonniti ja lõiguti väga erinevad. Põhja-Eestis on teekatted jäised ja lumised, Kesk-Eestis soolaniisked ning lumised ja Lõuna-Eestis lõiguti lumised ja jäised. Rannikualadel ja sisemaal on pinnatuisk.

Õhtul ja öösel sajab üle Eesti lund, rannikualadel pinnatuisk jätkub, Saaremaal sajab lörtsi ja on jäiteoht. Teed on talviselt libedad, lisas transpordiamet.

Transpordiamet meenutas ka, et suurim lubatud sõidukiirus ei ole kohustus, vaid alati tuleb valida sõidu- ja teeoludele vastav kiirus.

Keskkonnaagentuuri järgi on esmaspäeva öösel pilvine. Sajab lund, saartel ka lörtsi, rannikualadel võib tuisata. Puhub idakaare tuul 3-9 m/s. Õhutemperatuur on -2 kuni -7, saarte rannikul kuni 1 kraadi ning valitseb jäiteoht.

Teisipäeval on ilm pisut leebem, ent taas on oodata lund, lörtsi ja jäidet. Puhub ida- ja kirdetuul 1-7, Hiiumaa ja mandri põhjarannikul 4-9, puhanguti kuni 14 m/s. Õhutemperatuur on -3 kuni 1 kraadi.