Möödunud ööl oli kõige krõbedam külm Pärnumaal, kus mõõdeti üle –24 külmakraadi. Ülejäänud Eestis olid öised temperatuurid –14 kuni –19 kraadi vahemikus.

Täna hommikul on temperatuur tugevalt langenud Lääne-Virumaal ja Järvamaal, kus külma on –20 kuni –25 kraadi.

Tänane päev tuleb üldiselt selge ja vähese pilvisusega. Põhjarannikul ja saartel sajab kohati lund. Paiguti on udu. Puhub muutliku suunaga tuul 1–7 m/s, saartel idakaare tuul 4–10 m/s. Õhutemperatuur on täna –15 kuni –24 kraadi, saartel ja rannikul –8 kuni –14 kraadi.

Transpordiamet kehtestas neljapäeva õhtul rohke lumesaju ja tuisu tõttu riigiteedel erilise hoolderežiimi, mis lõppes eile, reede õhtul kell 20. Amet palub aga liiklejatel siiski arvestada, et kõigil riigiteedel on siiani suur libeduseoht, sest väga madalad temperatuurid ei võimalda libedusetõrjevahenditel efektiivselt toimida.

Samuti paneb transpordiamet liiklejatele südamele, et teekonda planeerides tuleb varuda rohkem aega, vajaduse korral vähendada sõidukiirust, vältida ohtlikke manöövreid ja hoida pikivahet. Kui võimalik, soovitab amet liiklemist vältida või ajastada sõit hilisemaks.

Lisainfot teeolude kohta tasub enne teele asumist vaadata siit.