Kolmapäevane ilm on pilves selgimistega. Paljudes kohtades sajab lund ja tuiskab, pärastlõunal lääne poolt alates sadu harveneb. Seejärel jõuab merelt saartele uusi lumehooge, mis liiguvad mandrile. Puhub lõuna- ja kagutuul, lääne poolt alates pöördub tuul järk-järgult edelasse 5-12 m/s, rannikul puhanguti kuni 17 m/s, pärastlõunal saartel kuni 20 m/s. Õhutemperatuur ulatub -2 kuni -8 kraadini, rannikul on paiguti kuni 0 kraadi.

Ööl vastu neljapäeva valitseb muutliku pilvisusega ilm. Mitmel pool on lumehooge ja tuiskab. Puhub edela- ja läänetuul 5-9 m/s, puhanguti 14 m/s, saartel ja rannikul 8-15 m/s, puhanguti 20 m/s. Hommikuks tuul sisemaal nõrgeneb. Õhutemperatuur on -3 kuni -9 kraadi, kohati kuni -12 kraadi, saarte rannikul on õhusooja paiguti 0 kraadi.

Neljapäeval on muutliku pilvisusega ilm. Mitmel pool on lumehooge ja tuiskab. Puhub lääne- ja edelatuul 4-10 m/s, puhanguti 15 m/s, Lääne-Eesti saartel ja rannikul 8-14 m/s, puhanguti kuni 19 m/s. Pärastlõunal pöördub tuul saartelt alates läänekaarde, õhtupoole Lääne-Eestis ka põhjakaarde ja nõrgeneb. Õhutemperatuur on 0 kuni -6 kraadi, õhtul kohati -10 kraadi.

Ööl vastu reedet valitseb pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab lund. Tuul on muutliku suunaga 1-7 m/s, hommikul Liivi lahe ümbruses puhub põhjakaare tuul kuni 10 m/s. Õhutemperatuur küündib -11 kuni -17 kraadini, sisemaal kohati kuni -20 kraadini, saartel ja Lõuna-Eestis on temperatuur -5 kuni -11 kraadi.

Reedel on ilm pilvine. Kohati sajab lund. Puhub valdavalt põhjakaare tuul 3-8 m/s, Liivi lahe ümbruses puhanguti 12 m/s. Õhutemperatuur on -4 kuni -11 kraadi, kohati kuni -13 kraadi.

Ööl vastu laupäeva on ilm pilves selgimistega ja olulise sajuta. Tuul on muutliku suunaga 1-6 m/s, pärast keskööd Lääne-Eestist alates tugevneb edela- ja lõunatuul 4-10 m/s, hommikul Lääne-Eesti saartel puhanguti kuni 15 m/s. Temperatuur ulatub -12 kuni -18 kraadini, sisemaal kohati kuni -22 kraadini, saartel -5 kuni -11 kraadini.

Laupäevane ilm on samuti pilvine. Saartele jõuab lumesadu ja levib üle Eesti itta, tuiskab. Saartel sajab ka lörtsi ja on jäidet. Puhub lõuna ja edelatuul 6-10 m/s, puhanguti 15 m/s, saartel ja rannikul on tuul 10-15 m/s, puhanguti 20 m/s. Õhutemperatuur tõuseb õhtuks Lääne-Eestis kuni 1 kraadini, Ida-Eestis jääb temperatuur -2 kuni -6 kraadi juurde.