Pühapäeval liigub madalrõhkkond üle Läänemere Eesti kohale ning eemaldub päeval Pihkva taha. Öö on vihmane ja rahulik, õhutemperatuur ulatub 2 kraadist 7 kraadini. Hommikul algab põhja poolt alates külma sissetung - sadu läheb järk-järgult üle lörtsiks, tuul pöördub kirdesse ja tugevneb. Päeval sajab põhja pool lörtsi ja lund, Lõuna-Eestis vihma ja lörtsi. Õhtul muutub sadu kõikjal lumiseks. Tuul pöördub kirdesse ja paisub väga tugevaks - puhanguti 15, saartel ja rannikul kuni 21 meetrit sekundis. Õhutemperatuur järgib sama mustrit ning langeb järk-järgult alla 0 kraadi, õhtul on külmakraade 0 kuni -4. Tähelepanu: teed muutuvad libedaks!

Esmaspäeval taandub madalrõhkkond lõuna poole ning Skandinaavia kohalt laieneb kõrgrõhuala üle Soome lahe. Kahe rõhuala piirimail on öö hakul kirdetuul veel väga tugev, pärast keskööd pikkamööda nõrgeneb. Sajab lund ja lörtsi, väiksem on saju võimalus Põhja-Eestis. Õhutemperatuur on -1 kuni -7 kraadi. Päev on põhja pool selgema taevaga ja sajuta. Lõuna-Eesti on pilvine ja kohati sajab ka nõrka lund. Kirde- ja idatuul on mõõdukalt tugev. Külma on -2 kuni 3 kraadi.

Teisipäeval koondub kõrgrõhkkond Venemaale ja selle servas on meil olulise sajuta ning mõõduka idakaare tuulega ilm. Lõunakaarest kandub uuesti pehmemat õhku ja temperatuur on öösel -3 kuni 1 kraadi, päeval 0 kraadist rannikul 3 kuni 7 kraadini sisemaal.

Kolmapäeval püsib kõrgrõhuala lääneserv Eesti kohal. Ilm on rahulik. Madal pilvekiht katab taevast ja kohati tibutab ka vihma. Õhutemperatuur ulatub öösel -1 kuni 3 kraadini, päeval 3 kuni 7 kraadini.

Neljapäeval ulatub kõrgrõhkkonna serv veel üle Peipsi. Samal ajal suureneb Läänemerel madalrõhkkonna mõju ning ka meie rannikuvetes lõuna- ja kagutuul tasapisi tugevneb. Siin-seal sajab nõrka vihma, öösel võib sekka ka lörtsi tulla. Temperatuur jääb öösel -2 kuni 3 kraadi juurde, päeval on sooja +4 kuni 8 kraadi.

Reedel laieneb madalrõhkkonna serv üle Läänemere. Lisandub niiskust ning vahetevahel sajab vihma, sekka ka lörtsi. Puhub mõõdukalt tugev lõuna- ja kagutuul. Õhutemperatuur on öösel -1 kuni 4 kraadi, päeval küündib temperatuur kuni 9 kraadini.