Läbi kvalifikatsiooni MM-ile pääsenud Jones on snuukriaasta tähtsaima võistluse põhitabelis alles teist hooaega. Kui mullu jõudis ta veerandfinaali, siis tänavu juba nelja parema sekka.

Veerandfinaalis alistas ta MM-i ühe suurfavoriidi, 2019. aasta maailmameister Judd Trumpi 13:9. Seejuures oli seis viigis 9:9, aga waleslane võitis siis neli frame’i järjest.

„Tunne on hea ja olen rõõmus, et edasi pääsesin. Mul oli tunne, et Juddil on veidi raske,“ rääkis Jones BBC-le. „Ta alustas enam kui sajapunktilise seeriaga, mis andis mulle omakorda motivatsiooni juurde.“

„Mul oli väga palju võimalusi, aga ma lihtsalt ei kasutanud neid ära,“ tõdes Trump The Guardianile. „Saan vaid iseennast süüdistada. Paljud frame’id olid üsna aeglase tempoga ja see mõjutas mind, aga see pole Jonesi süü. Oleksin pidanud need kiiremini ära lõpetama.“

Jones kohtub poolfinaalis kas maailma esinumbri ja kaheksandat MM-tiitlit jahtiva Ronnie O’Sullivani või 2015. aasta maailmameistri Stuart Binghamiga.

Teised poolfinalistid selguvad paaridest David Gilbert (maailma 31. number) ja Stephen Maguire (28.) ning Kyren Wilson (12.) ja John Higgins (13.).