Homme katab madalrõhkkond Norra mere ja selle serva mööda uus osatsüklon piki Norra rannikut kirdesse ning selle lohk üle Läänemere, muutes siinse ilma tuulisemaks. Edelatuul puhub rannikul iiliti kuni 21 m/s. Vihmahooge on enam päevasel ajal. Õhutemperatuur on öösel -1 kuni +4, Lääne-Eestis kuni +7, päeval 2 kuni 8 kraadi.

Neljapäeval liigub vana madalrõhkkond Teravmägedele, uus aga jõuab juba Norra edelarannikule. Läänemere ümbruses tugevneb lühiajaliselt kõrgrõhkkonna mõju ja ilm on peamiselt sajuta. Tuul puhub edelast ja läänest ning on öösel veidi nõrgem, päeval pöördub lõunasse ja tugevneb uuesti puhanguti 20 m/s. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni +6 ja päeval 3 kuni 8 kraadi.

Reedel liigub madalrõhkkond piki Norra rannikut kirdesse ja selle kaguserv laieneb üle Läänemere. Sadu lörtsi ja vihmana algab Lääne-Eestis öösel, päeval laieneb üle mandri. Lõuna- ja edelatuule puhangud ulatuvad 21-24 m/s. Õhutemperatuur on öösel -1 kuni +4, päeval 2 kuni 7 kraadi.

Laupäeva ööks kaugeneb madalrõhkkond Barentsi merele ja ühes sellega ka tihedam sadu. Edelatuul jääb lühiajaliselt veidi nõrgemaks. Kuid päeval jõuab Norra rannikule uus äge madalrõhkkond, mille survel päeva peale on edela- ja lõunatuul meil taas tugevnemas. Õhutemperatuur on öösel ja päeval +1 kuni +6 kraadi.

Pühapäeval suundub madalrõhkkond taas piki Norra rannikut kirdesse, selle sajupilved ühes lörtsi ja vihmaga katavad Eesti. Puhub tugev lõuna- ja edelatuul, phangud võivad rannikul üle 23 m/s tõusta. Õhutemperatuur on öösel ja päeval +1 kuni +6 kraadi.

Esmaspäeval jõuab järgmine tsüklon Läänemere äärde ja toob kaasa vihma- ja lörtsisaju ning teeb tugevat tuult. Õhutemperatuur on 0 kuni +6 kraadi.

Teisipäeval liigub tsüklon edasi kirdesse - kas üle Lõuna-Soome või üle Eesti. Sõltuvalt liikumistrajektoorist tuleb sadu kas vihma või lörtsina. Õhutemperatuur on plusspoolel.