Päeva peale jätkub tuule tugevnemine sisemaal puhanguti 15-18, saartel ja läänerannikul puhanguti kuni 25 m/s. Sadu algas hommikul saartel lörtsina ning levib ennelõunal lörtsi ja lumena üle Lääne-Eesti, pärastlõunal üle kogu Mandri-Eesti ning õhtuks jõuab Peipsi äärde.

Laupäeva öösel liigub madalrõhkkond Botnia lahele ja on veel endiselt äge. Eestisse lisandub sadusid nii lörtsi kui lumena, Lääne-Eestis tuleb sekka ka vihma. Tuul puhub lõunast ja kagust, päeval pöördub edelasse ja läände ning on jätkuvalt väga tugev. Õhutemperatuur on öösel -1 kuni +3, päeval 0 kuni +4 kraadi.

Pühapäeval liigub madalrõhkkond Soome ning nõrgeneb. Madalrõhkkonna lõunaservas tuleb meil sadusid põhiliselt lörtsi ja vihmana, Ida-Eestis võib ka lund tulla, kuid saju intensiivsus väheneb. Õhutemperatuur on öösel -2 kuni +3, päeval 0 kuni +4 kraadi.

Esmaspäeva öösel liigub üle Eesti lauge kõrgrõhuhari, päeval läheneb Skandinaaviast madalrõhulohk. Sajab veidi lörtsi ja vihma. Puhub tugev edela- ja lõunatuul. Õhutemperatuur on öösel -4 kuni +1 kraadi, päeval +1 kuni +4 kraadi.