Homme tugevneb edelatuul 5-12, saartel puhanguti üle 15 m/s. Õhutemperatuur on 0 kuni -5, Ida-Eestis öö hakul kuni -9 kraadi. Päeval muutub sadu intensiivsemaks, idaservas tuleb veel lund, mujal lörtsi, õhtupooolikul Lääne-Eestis ka vihma. Tuul pöördub järk-järgult läände, õhtul loodesse ja on tugev. Õhutemperatuur tõuseb õhtuks Ida-Eestis 0 kraadi lähedale, lääne pool on sooja 1 kuni 5 kraadi, teatas Eesti meteoroloogia ja hüdroloogia instituut (EMHI).

Neljapäeva ööga madalrõhulohk taandub ühes sajupilvedega ja pärast keskööd on suurema sajuta ilm. Puhub tugev läänekaare tuul. Õhutemperatuur on -3 kuni 2 kraadi, Ida-Eestis võib hommikul -7 kraadini langeda.

Päeval jõuab Rootsi uus aktiivne madalrõhkkond, mis õhtuks juba Soome lahe suudmesse suundub. Saaremaal ja Hiiumaal hakkab keskpäeval lörtsi ja vihma sadama, õhtuks laieneb sadu üle Eesti, muutub intensiivseks ja mandril tuleb põhiliselt lörtsi. Tuul pöördub lõunasse ja kagusse ning on ennelõunal nõrk, õhtupoolikul pöördub idakaarde ja tugevneb. Õhutemperatuur on -1 kuni 3 kraadi.

Nädalavahetusel krõbedad külmakraadid

Reedel taandub tsüklon Venemaale ja selle järel pöördub tuul läände ja loodesse ning ulatub puhanguti 17 m/s. Sadu on öösel intensiivne ja tuleb põhiliselt lörtsina. Õhutemperatuur on -2 kuni 1 kraadi. Hommikuks läheb sadu üle lumeks ja päeva peale tuleb aeg-ajalt lumehooge. Tugeva loodetuule puhangud tõusevad rannikul 22 m/s. Õhutemperatuur langeb.

Laupäeval sajab taanduva madalrõhkkonna järel lund ja tuiskab. Puhub tugev põhja- ja loodetuul. Õhutemperatuur on ööpäeva vältel -4 kuni -9 kraadi.

Pühapäeval madalrõhkkond pisitasa nõrgeneb. Vahete-vahel sajab nõrka lund, põhjatuulele avatud rannikul võib sadu tihedam olla. Põhja- ja loodetuul päeva jooksul nõrgeneb. Õhutemperatuur on -4 kuni -9, öösel võib Kesk- ja Lõuna-Eestis -10 kuni -14 kraadini langeda.

Esmaspäeval jääb Eesti hääbuva madalrõhkkonna mõjusfääri. Siin-seal sajab nõrka lund, põhjakaare tuulele avatud rannikul püsib tihedama saju võimalus. Põhja- ja kirdetuul nõrgeneb. Õhutemperatuur on -4 kuni -9, öösel võib sisemaal -10 kuni -15 kraadini langeda.