Homme taandub tsüklon Venemaa lääneserva ja selle tagalas sajab meil hooti lund ja võib tuisata, sadu võib põhjatuulele avatud rannikul intensiivne olla. Puhub tugev põhjatuul, öösel ulatuvad iilid saartel ja looderannikul 25-28 m/s, päeva jooksul tuul veidi nõrgeneb. Õhutemperatuur on -1...-6°C.

Pühapäeval eemaldub tsüklon aga lõuna poole. Lumesadu nõrgeneb. Päevaks tuisu võimalus väheneb, sest põhjakaare tuul raugeb. Õhutemperatuur on valdavalt -3..-8, sisemaal võib selgimiste korral öösel -13°C-ni langeda.

Esmaspäeval tsüklon taandub ja Venemaa põhjaalade kohal tugevneb kõrgrõhuala, Rootsi rannikule liigub aga madalrõhulohk. Eesti jääb mitme rõhuala piirimaile ja ilm on rahulik. Siin-seal tuleb kerget lund, suurem on tõenäosus rannikul. Õhutemperatuur on öösel -5..-12, pikemate selgimiste korral võib -15°C-ni langeda, päeval -3..-8°C.

Teisipäeval-kolmapäeval ulatub Eestini Venemaa kõrgrõhuala. Selle servas on nõrga lume võimalus suurem kolmapäeval. Tuul on nõrk ja valdavalt idakaarest. Õhutemperatuur on öösiti -7..-12, sisemaal võib kohati kuni -16°C-ni langeda, päeval -4..-10°C.

Neljapäeval liigub aktiivne tsüklon üle Skagerraki Läänemere lõunavete kohale. Läänemere idakaldal tugevneb kagutuul, mille puhangud võivad Liivi lahe ümbruses 20 m/s tõusta. Lumepilved võivad jõuda eelkõige Saaremaale. Õhutemperatuur on öösel -11..-16, Ida-Eestis võib -20°C lähedale langeda, päeval -8..-12, saartel ööpäevaringselt -3..-8°C.

Reedeks jääb tsüklon Läänemere kaguossa ja nõrgeneb tasapisi. Tihedam sadu Eestini ei jõuagi, päeva jooksul tuleb tõenäoliselt vaid siin-seal kerget lund. Tuul puhub idast ja kagust ning on öösel veel väga tugev, päeva peale veidi nõrgeneb. Õhutemperatuur on öösel -11..-16°C, päeval -4..-9, Kirde-Eestis kuni -12°C.