Teisipäeva öösel katab Eestit kõrgrõhuhari. Ilm on sajuta ja rahulik. Õhutemperatuur on saartel ja läänerannikul -10 kuni -17, mandril -20 kuni -25, kohati võib langeda kuni -28 kraadini. Päeval ulatub Soome lahe äärde nõrk madalrõhuväli. Põhjarannikul võib veidi lund sadada. Puhub nõrk lõuna- ja edelatuul. Õhutemperatuur on -12 kuni -17, saartel ja kohati rannikul -5 kuni -9 kraadi.

Kolmapäeval jääb Eesti madalrõhuala mõjusfääri. Sajab vähest lund. Öö on vaikne. Õhutemperatuur on -10 kuni -16, kohati -20 kraadi. Päeval on sadusid hõredamalt. Puhub mõõdukas ida- ja kirdetuul, õhtul saartel ja rannikul tugevneb. Õhutemperatuur on -8 kuni -14 kraadi.

Neljapäevaks tugevneb taas kõrgrõhuala. Ilm on vaikne. Selgineva taeva all langeb öine õhutemperatuur saartel ja meretuulega rannikul kuni -14, sisemaal -18 kuni -24 kraadini, päeval on -10 kuni -16 kraadi.

Reedel on ülekaalus kõrgrõhuala mõju. Ilm on sajuta. Puhub mõõdukas lõuna- ja edelatuul. Õhutemperatuur on -12 kuni -18, Kagu-Eestis kuni -24 kraadi, päeval -10 kuni -16 kraadi, vaid saartel on mahedam.

Nädalavahetusel liigub aktiivne tsüklon Skandinaavia põhjatipu ja Teravmägede vahelt itta. Samal ajal jõuab Venemaa Euroopa-ossa taas väga külm õhumass. Tänaste prognooside kohaselt peaks tsüklon jõulisem olema ning selle lõunaserva mööda pehmem õhumass Läänemere äärde kanduma. Sajab nõrka lund. Õhutemperatuur on ööl vastu laupäeva -16 kuni -22, päeval -7 kuni -12, Lääne-Eestis võib hommikuks tõusta -5 kuni -12 kraadini, päeval -2 kuni -8 kraadi.