Laupäeval liigub üle Eesti madalrõhulohk ning toob algul lund ja võib tuisata. Hiljem läheb sadu üle lörtsiks ja vihmaks. On jäiteoht! Tuul puhub öösel lõunakaarest ja on tugev. Õhutemperatuur on öösel –3 kuni 2, Ida-Eestis –4 kuni –10 kraadi, päeval –2 kuni 2 kraadi.

Pühapäevaks toob järgmine madalrõhulohk uue saju, mis põhiliselt lörtsina alla tuleb. Päeva peale sadu lakkab ja taevas selgineb. Tuul puhub öösel edelast, päevaks pöördub loodesse ja põhja ning ulatub puhanguti 12–16 m/s. Õhutemperatuur on öösel –2 kuni 1, päeval –1 kuni 2 kraadi.

Esmaspäeva ööks tugevneb lühiajaliselt kõrgrõhuhari ja ilm on sajuta. Päeval liigub üle Skandinaavia põhjatipu uus madalrõhkkond ja selle lohk suundub üle Soome lahe kagusse. Kirde-Eestis võib veidi lund või lörtsi sadada. Puhub tugev läänekaare tuul. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni –7, päeval 1 kuni 5 kraadi.

Teisipäeval liigub madalrõhkkond Venemaa loodeossa ja selle serva mööda jõuavad päevaks Eestisse sajupilved, millest lörtsi ja vihma tuleb. Puhub tugev lääne- ja loodetuul. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni –5 kraadi, päeval 0 kuni 3 kraadi.

Kolmapäeval tugevneb uuesti kõrgrõhkkond ja ilm on sajuta. Puhub mõõdukas loodetuul. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni –6, päeval –4 kuni 1 kraadi.