Teisipäeval liigub madalrõhkkond Venemaa loodeossa ja selle lohk liigub üle Eesti. Öösel alates Loode-Eestist alates pilvisus tiheneb ning hakkab lörtsi ja vihma sadama. Puhub lääne- ja loodetuul 6-12, rannikul iiliti kuni 16 m/s. Õhutemperatuur on Lääne-Eestis 0 kuni 2, ida pool langeb -3 kraadini.

Kolmapäevaks tugevneb kõrgrõhuala. Sajupilved taanduvad ning päev tuleb ilus ja päikeseline. Loodetuul on öösel veel väga tugev ja ulatub puhanguti 15-18 m/s. Päeva peale jäävad puhangud nõrgemaks. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni -5, päeval 0 kuni 3 kraadi.

Neljapäeva öösel on Eesti kohal kõrgrõhuhari. Taevas on selge ja tuul vaibub. Õhk jahtub -3 kuni -9 kraadini. Päeval jõuab aga Skandinaaviast madalrõhulohk ühes pilvedega ning võib veidi lund ja lörtsi, Lääne-Eestis ka vihma tuua. Tuul pöördub läänekaarest lõunasse 3-7 m/s. Õhutemperatuur tõuseb -2 kuni 3 kraadini.

Reedel liigub uus madalrõhkkond Norra merele ja selle lõunaserva mööda lisandub Eestisse soojemat õhku. Siin-seal sajab lörtsi ja vihma. Tuul pöördub edelasse ja tugevneb. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni -5, öö hakul võib Ida-Eestis -10 kraadini langeda, päeval 0 kuni 4 kraadini.

Nädalavahetusel puhub väga tugev tuul

Laupäeva ööks tugevneb lühiajaliselt kõrgrõhuhari. Sajupilved taanduvad ning tuul nõrgeneb ja selgineva taeva all langeb õhutemperatuur -3 kuni 1 kraadini. Päeval liigub Botnia lahele aktiivne madalrõhkkond, selle lõunaserva mööda liiguvad üle Läänemere idakalda sajupilved. Sajab peamiselt vihma, sekka võib ka lörtsi tulla. Edelatuul tugevneb hommikul ja päeva peale tõusevad puhangud 15, rannikul 20 m/s. Õhutemperatuur tõuseb 2 kuni 7 kraadini.

Pühapäeval eemaldub madalrõhkkond Põhja-Venemaale ja tugevneb kõrgrõhkkonna mõju. Kahe rõhuala piirimail liikuvaist pilvedest võib kohati veidi lörtsi ja vihma sadada. Puhub väga tugev läänekaare tuul. Õhutemperatuur on öösel -3 kuni 2, päeval 1 kuni 6 kraadi.

Esmaspäeval ulatub üle Eesti kõrgrõhkkonna põhjaserv. Ilm on sajuta ja võrdlemisi selge taevaga. Puhub tugev edelatuul. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni -5 kraadi, päevaks pöördub õhuvool läände ja lisandub soojemat õhku ning õhutemperatuur tõuseb 3 kuni 8 kraadini.