Laupäeva öösel tugevneb lühiajaliselt kõrgrõhuhari. Sajupilved taanduvad ja Lääne-Eestis taevas selgineb. Puhub mõõdukas edelatuul. Õhutemperatuur on -3 kuni 2 kraadi. Päeval liigub Botnia lahe äärde madalrõhkkond ja selle lõunaserva mööda lisandub pärastlõunal pilvi, millest õhtul võib veidi lörtsi sadada. Edelatuul tugevneb puhanguti 12-15 m/s. Õhutemperatuur on 3 kuni 7 kraadi, Lõuna-Eestis võib veel paar-kolm kraadi kõrgemale tõusta.

Pühapäeva öösel eemaldub madalrõhkkond Põhja-Venemaale. Öö hakul võib Virumaal veidi vihma sadada. Puhub tugev edelatuul. Päeval lisandub edelavoolus niiskust, millest siin-seal vihma tibutab, õhtu poole saju intensiivsus suureneb. Puhub nõrk edelatuul. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni 3, päeval 2 kuni 6 kraadi, Lõuna-Eestis võib paar kraadi kõrgem olla.

Esmaspäeval liigub aktiivne madalrõhkkond Norra merelt üle Skandinaavia põhjatipu ja selle lohk suundub üle Skandinaavia. Pärast mäestiku ületamist võib tekkida uus osatsüklon, mis edasi üle Soome Karjala poole liigub. Eestisse toob see lörtsi ja vihma. Öösel puhub edelatuul. Päeval tugevneb edela- ja läänetuul puhanguti 14 m/s, rannikul 18 m/s, õhtul pöördub tuul loodesse. Õhutemperatuur on öösel -2 kuni 3 kraadi, päeval 1 kuni 5 kraadi.

Uue nädala keskel on lund oodata

Teisipäeval tsüklon taandub ja selle järel tugevneb kõrgrõhkkonna mõju ning saabub veidi jahedamat õhku. Kohati võib veel lörtsi sadada. Öösel ulatuvad tugeva lääne- ja loodetuule puhangud 15-18 m/s, päeval tuul nõrgeneb. Õhutemperatuur on öösel -4 kuni 1 kraadi, päeval 0 kuni 4 kraadi.

Kolmapäeva öö on kõrgrõhuharja toel sajuta, rahulik ja külm. Õhutemperatuur langeb -2 kuni -8 kraadini. Päeval saabub Norra merelt uus madalrõhkkond Soome, õhtuks Karjalasse. Kiires loodevoolus liiguvad üle Eesti sajupilved, millest algul lund, hiljem lörtsi ja vihma tuleb. Puhub tugev läänekaare tuul. Õhutemperatuur on 1 kuni 7 kraadi.

Neljapäeval jätkab madalrõhkkond teed Karjalast lõuna poole ja selle lääneserva mööda jõuab Eestisse veel kohatisi lörtsi- ja vihmahooge. Lühiajaliselt mahenenud õhk asendub põhjakaarest saabuva jahedusega. Tuul pöördub loodesse ja on kõikjal tugev. Õhutemperatuur on öösel -1 kuni 3, päeval 1 kuni 5 kraadi.

Reedel madalrõhkkond kaugeneb ja tugevnev kõrgrõhuhari muudab taeva selgemaks ja rahustab tuule. Õhutemperatuur on öösel -1 kuni -6, päeval -1 kuni 3 kraadi.