Laupäeval jätkub õhurõhu tõus, kõrgrõhuala tugevneb ja liigub Peipsi äärde ning selle vahetus läheduses on meie ilm sajuta. Öö tuleb mõõduka edelatuulega, päeval on tuul nõrk ja valdavalt lõunakaarest. Õhutemperatuur öösel 1 kuni 7, maapinna lähedal võib 0 kraadi ümbrusse langeda, päeval 13 kuni 18 kraadi, teatas Eesti meteoroloogia ja hüdroloogia instituut (EMHI).

Pühapäevaks liigub kõrgrõhuala Venemaa kohale ja selle lääneserv ulatub üle Eesti. Ilm on vaikne ning kuiv. Õhutemperatuur öösel 3 kuni 8, päeval 15 kuni 20 kraadi.

Esmaspäevaks jääb kõrgrõhuala Venemaa kohale ja selle servas püsib meie ilm veel enamasti sajuta. Kesk-Euroopasse jõuab aga uus madalrõhkkond ja jääb seal väheliikuvaks. Kahe rõhuala piirimail pöördub Läänemere ümbruses õhuvool taas lõunasse ja sooja tuleb juurde. Puhub mõõdukas idakaare tuul. Õhutemperatuur on öösel 6 kuni 10, Lõuna-Eestis kuni 12 kraadi, päeval 17 kuni 22 kraadi, Lõuna-Eestis võib veel paar kraadi kõrgemale tõusta.

Teisipäeval võib tulla äikest ja 26 kraadi sooja

Teisipäeval rõhkkondade seis oluliselt ei muutu. Jätkub sooja juurdevool. Lisandub veidi niiskemat õhku. Päeval suureneb hoovihma ja äikese võimalus eelkõige Lõuna-Eestis. Puhub mõõdukas idakaare tuul. Õhutemperatuur on öösel 10 kuni 15 kraadi ja päeval 20 kuni 26 kraadi.

Kolmapäeval pöördub õhuvool järk-järgult kirdesse ning väga soe õhk on taandumas. Kui niiskust napib, siis võib õhumassi vahetus teoks saada üksnes tihenevate pilvedega, millest vaid üksik hoog vihma tuleb. Kirdetuul tugevneb veidi. Õhutemperatuur on öösel 11 kuni 16 kraadi ja päeval 17 kuni 21 kraadi, lõunapoolsetes maakondades võib veel kuni 25 kraadi sooja olla.

Neljapäeval ja reedel võib kõrgrõhkkonna tugevnemisel ilm olla sajuta ja mõõdukalt soe, kus öine õhutemperatuur langeb 5 kuni 10 kraadini, päeval on sooja 15 kuni 21 kraadi. Kui aga lõuna poolt lisandub niiskust, siis on pilvisem ja ka vihmahooge.