Homme laieneb üle Skandinaavia Läänemere äärde madalrõhkkonna idaserv. Öö on sombune, päeval on nõrga vihma võimalus eelkõige Lääne-Eestis. Öine õhutemperatuur on 3 kuni 8, saartel kuni 12 kraadi, maapinna lähedal võib Ida-Eestis nulli lähedale langeda. Päeval on sooja 13 kuni 17 kraadi, seisab EMHI nädalaprognoosis.

Neljapäeval jõuab Skandinaaviasse uus madalrõhkkond ja liigub päeva jooksul piki Rootsi rannikut Botnia lahele. Madalrõhkkonna idaserva mööda jõuab meile lõunavoolus soe õhumass. Öö ja ennelõuna on enamasti sajuta. Pärastlõunaks pilvisus tiheneb ja saartel hakkab vihma sadama. Õhtul laieneb sadu üle Mandri-Eesti. Kagutuul tugevneb. Sooja on öösel 7 kuni 14, päeval on sooja 15 kuni 20 kraadi.

Reedel eemaldub madalrõhkkond üle Soome Põhja-Venemaale ja selle järel sajab Eestis hoovihma, intensiivsemad on sajud öö hakul ning siis võib ka tugevamaid läänekaare tuule puhanguid olla. Päevaks tuul nõrgeneb. Sooja on öösel 8 kuni 13 kraadi, päeval 13 kuni 16 kraadi.

Laupäeval õhurõhk tõuseb ja ööks kõrgrõhkkonna mõju veidi tugevneb. Kuid kohatiste vihmahoogude võimalus püsib. Päevaks aga lisandub niiskust ja sajuhooge on taas laialdasemalt. Puhub mõõdukas lääne- ja edelatuul. Sooja on öösel 6 kuni 12, päeval 12 kuni 16 kraadi.

Pühapäeval tugevneb Skandinaavias madalrõhkkond ja laieneb ka Soome ja Balti riikidesse. Öösel on sadusid laiguti, lõunakaare tuul tugevneb. Sooja on 6 kuni 11 kraadi. Päeval tuleb pea kõikjal vihma. Tuul pöördub edelasse ja on ikka puhanguline. Sooja on 10 kuni 14 kraadi.

Esmaspäeva ööks madalrõhkkond eemaldub ja lühiajaliselt tugevneb kõrgrõhuharja mõju. Sadusid on vähem ja läänekaare tuul nõrgeneb. Sooja on sisemaal 4 kuni 9, rannikul kuni 11 kraadi. Päevaks jõuab merelt juba uus madalrõhulohk, edelatuul tugevneb ja läheb taas sajule. Sooja on 10 kuni 14 kraadi.

Teisipäeval tugevneb veidi kõrgrõhkkonna mõju ja sajuhooge on harvem. Puhub tugev edelatuul. Sooja on öösel 8 kuni 13, päeval 13 kuni 17 kraadi.