Vihmasadu levib täna läänest ida poole ning kohati võib olla äikest. Puhub lõuna- ja kagutuul mandril 3-9, saartel ja läänerannikul 8-13, puhanguti 15-17 m/s, õhtul pöördub tuul itta ja kirdesse ning nõrgeneb.

Sooja on täna 8..11°C.

Homme suundub madalrõhkkond üle Läti põhjaosa Venemaa poole ning Eesti jääb selle serva. Ilm on sajuhoogudega, vihma sekka võib ka rahet tulla. Tuul on sisemaal nõrk, saartel ja läänerannikul pöördub loodesse ja paisub tugevaks. Öine õhutemperatuur on öösel +1..+7°C, päeval 6..10°C.

Neljapäeval madalrõhkkond kaugeneb, kuid selle edelaserv ulatub veel Eestini. Hoogsadude võimalus püsib. Puhub mõõdukas loode- ja põhjatuul. Õhutemperatuur on öösel +1..+5, rannikul kuni +8°C, päeval 7..10°C.

Reedel madalrõhkkonna mõju väheneb ja sajuhooge on harvem. Tuul on nõrk ja valdavalt põhjakaarest. Õhutemperatuur on öösel sisemaal -1..+4, rannikul kuni +8, päeval on sooja 7..9°C.

Laupäeval tugevneb kõrgema rõhuga foon ja sajuhooge on vaid üksikuid.
Tuul on nõrk ja muutliku suunaga. Õhutemperatuur on öösel -2..+3, rannikul kuni +7, päeval on sooja 6..9°C.

Pühapäeval laieneb aga Kesk-Euroopast madalrõhkkond põhja poole. Tuul pöördub kagusse ja itta ning tugevneb. Sajuala veel ei jõua, küll aga võib olla üksikuid hoogsademeid ja seda eelkõige rannikualadel. Õhutemperatuur on öösel -3..+2, meretuulega rannikul kuni +6, päeval on sooja 6..8°C.

Esmaspäevane ilm sõltub aga madalrõhkkonna edasisest liikumisest. Tänaste andmete kohaselt liigub tsüklon üle Leedu Venemaale ja selle sajutsoon Eestini ei ulatu. Hoogsadude võimalus on suurem rannikualadel. Puhub mõõdukas põhja- ja kirdetuul, tugevaid puhanguid võib olla põhjarannikul. Õhutemperatuur on öösel -1..+5, meretuulega rannikul kuni +7, päeval on sooja 5..8°C.

Teisipäeval tugevneb kõrgrõhuvöönd, kuid rannikualadel püsib hoogsadude võimalus. Puhub nõrk põhjakaare tuul. Öine õhutemperatuur langeb selgineva taeva alla 0°C, päeval on sooja veidi üle 5°C.