Teisipäeva öösel eemaldub madalrõhkkond üle Soome Barentsi mere poole, õhurõhk tõuseb ja päevaks laieneb Kesk-Euroopast kõrgrõhuala põhjaserv Eesti kohale. Lääne- ja loodetuule puhangud ulatuvad 14, öö hakul rannikul 18 m/s. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni 5, päeval 3 kuni 6 kraadi, vahendas Eesti meteoroloogia ja hüdroloogia instituut (EMHI).

Kolmapäeval ulatub lõuna poolt kõrgrõhuala serv Balti riikideni. Üle Soome liigub aga madalrõhulohk. Eesti jääb kahe rõhuala piirimaile. Öö on sajuta ja mõõduka läänekaare tuulega. Päeval tuleb nõrka vihma. Lääne- ja edelatuul on tugev. Õhutemperatuur on öösel -2 kuni 4, saartel kuni 7, päeval 5 kuni 9 kraadi.

Neljapäeval liigub üle Skandinaavia põhjatipu madalrõhkkond, Eestist lõuna pool püsib kõrgrõhuala. Kahe rõhuala kokkupuutealal sajab veidi vihma, õhtul võib sadu intensiivsem olla. Tugev edela- ja läänetuul päeva peale nõrgeneb. Õhutemperatuur on ööpäeva vältel 5 kuni 9 kraadi.

Reede öösel liigub üle Eesti madalrõhulohk ühes vihmasadudega. Päeval tugevneb kõrgrõhkkonna mõju, mõnes kohas tuleb veel nõrka vihma. Tuul pöördub loodesse ja vaibub. Õhutemperatuur on ööpäeva vältel 2 kuni 6 kraadi.

Laupäeval katab Eestit kõrgrõhkkonna põhjaserv. Võib sadada veidi vihma või pudeneda märgi helbeid. Lääne- ja edelatuul on keskpäevani nõrk, õhtupoolikul pöördub tuul lõunasse ja tugevneb. Õhutemperatuur on öösel -1 kuni 4, päeval 0 kuni 5 kraadi.

Pühapäeval võib veidi lund sadada

Pühapäeval eemaldub kõrgrõhuala Venemaale ja Läänemerele jõuab madalrõhulohk. Sisemaal võib veidi lund, saartel ja rannikul vihma sadada. Tõenäoliselt on sajuhulk väike, saju võimalus on suurem läänepoolsetes maakondades. Lõunatuul paisub tugevaks. Õhutemperatuur on öösel -3 kuni 2, päeval -1 kuni 3 kraadi.

Esmaspäeval liigub madalrõhulohk üle Eesti ja toob veidi lörtsi ja vihma, saju tõenäosus on suurem põhjapoolsetes maakondades. Puhub tugev edela- ja läänetuul, päeval pöördub tuul loodesse. Õhutemperatuur on öösel -3 kuni 2, päeval 1 kuni 6 kraadi.