"Sadude poolest on aga tõesti nii, et päris korralikult on sadanud. Kõige vähem dekaadi (kümne päeva - toim.) jooksul on sadanud Ristnas, kus sadas 90 protsenti dekaadi normist," sõnas Loodla Delfile.

"Aga kõige rohkem oli sademeid Kundas, kus dekaadi saju hulk oli 59 mm, ehk peaaegu neli korda suurem dekaadi normist. See ilmselt liigub juba sinna terve kuu normi kanti," lisas Loodla.

EMHI prognoosi järgi tulevad järgnevad päevad aga peamiselt pilves selgmistega ning soojakraadid jäävad endiselt sügiseselt plusskraadidesse.

Homme öösel on muutliku pilvisusega peamiselt sajuta ilm. Puhub edela- ja läänetuul 4-10, öö hakul rannikul puhanguti 14 m/s. Õhutemperatuur on 0..+5, saartel kuni +7°C.

Päeval muutliku pilvisusega ilm jätkub ning kohati võib sadada vähest vihma. Puhub edela- ja läänetuul 5-10, saartel ja rannikul puhanguti 14 m/s. Õhutemperatuur on +4..+8°C.

Laupäeva öösel on samuti pilves selgimistega ilm. Mitmel pool tibutab vähest vihma. Puhub edela- ja lõunatuul 3-10 m/s. Sooja on 2..7°C.

Sarnane ilm jätkub ka päeval ning siis puhub edela- ja lõunatuul 3-10 m/s, õhtupoolikul saartel ja rannikul puhanguti 14 m/s. Sooja on 4..8°C.