Teisipäeva öösel on madalrõhkkonna mõju tugevam ja mitmel pool sajab lund. Päeval tugevneb kõrgrõhuhari ja nõrka sadu võib kohati tulla. Tuul on sisemaal mõõdukas ja lõunakaarest, saartel ja läänerannikul puhub läänekaarest ning puhangud ulatuvad kuni 14 m/s, teatas Eesti meteoroloogia ja hüdroloogia instituut (EMHI).

Õhutemperatuur on teisipäeva öösel -5 kuni -12, päeval -2 kuni -8 kraadi. Meretuulega rannikul on õhutemperatuur kogu ööpäeva vältel 0 kuni -2 piires.

Kolmapäeva öösel ulatub kõrgema rõhuga vöönd kitsa ribana üle Eesti. Sadusid on vähe ja võimalus suurem Saaremaal ja Hiiumaal. Päeval liigub Läänemere lõunavete kohalt piki Rootsi rannikut põhja poole madalrõhkkond ja selle idaserva mööda lisandub ka Eestisse sajupilvi. Saartel sajab lund ja lörtsi. Mandril tuleb pärastlõunal ja õhtul kerget lund. Ida- ja kagutuul tugevneb. Õhutemperatuur on öösel -8 kuni -12, kohati võib -15-ni langeda. Päeval on külma -3..-8, saarte rannikul tõuseb 0 kuni +2 kraadini.

Neljapäeval jääb madalrõhkkond Rootsi ranniku kohale tiirlema ja selle idaserva mõju on enam tunda Lääne-Eestis, kus sajab lund ja lörtsi. Kesk- ja Ida-Eestis sajab kohati nõrka lund. Puhub mõõdukas kagu- ja lõunatuul. Õhutemperatuur on öösel -2 kuni -8, päeval 0 kuni -5 kraadi.

Reedel püsib Läänemere kohal madalrõhuväli. Siin-seal sajab veidi lund. Madalrõhuala saab energiat uue tsükloni näol. Kui Valgevenest lähenev madalrõhkkond liigub otse üle Eesti, siis sajab meil lund ja sadu on intensiivsem. Kui aga keeris kandub Eesti idapiiri tagant Soome poole, siis on meil sadusid hõredalt. Õhutemperatuur on öösel -4 kuni -9, päeval -1 kuni -6 kraadi.

Laupäeval on madalrõhkkonna mõju nõrgeneb ja lund võib kohati sadada. Tuul puhub öösel lõunast ja kagust, päeval idakaarest. Õhutemperatuur on öösel -5 kuni -12, päeval -3 kuni -8 kraadi.

Pühapäeval püsib Eestis madalrõhkkonna mõjul kohatiste lumehoogude võimalus. Tuul on nõrk. Õhutemperatuur on öösel -6 kuni -12, päeval -2 kuni -7 kraadi.

Esmaspäeval jääme madal- ja kõrgrõhuala piirimaile. Kohati sajab kerget lund. Tuul pöördub kagusse ja päeva peale tugevneb. Õhutemperatuur on öösel -6 kuni -12, kui taevas pikemalt selgineb, võib langeda -15 kraadi ümbrusse. Päeval on külma -4 kuni -9 kraadi.