Homme liigub madalrõhkkond piki Läänemerd põhja poole ja selle idaserva mööda jõuab Eestisse mahedamat õhku, seisab EMHI nädalaprognoosis. Mõnes kohas sajab lund ja mandril võib ka tuisata. Päeval on sajuhooge harvem. Puhub mõõdukas kagutuul, saartel võivad puhangud öösel ja hommikul 14 m/s ulatuda. Õhutemperatuur on 0 kuni -5 kraadi, hommikul ja päeval võib kohati paar kraadi madalam olla.

Neljapäeval liigub Musta mere põhjakaldalt uus madalrõhkkond kiiresti põhja poole ja toob lumelisa. On ka kerget tuisku. Ida- ja kagutuul uuesti tugevneb. Õhutemperatuur on öösel -6 kuni -11, päeval -4 kuni -9 kraadi.

Reedel kandub madalrõhuala enam Skandinaaviasse ja nõrgeneb. Sajuhooge on meil harvem ja need on enamasti nõrgad. Venemaa poolt suureneb Läänemere idakaldal kõrgrõhuala mõju. Kahe rõhuala piirimail tugevneb päeva peale kagutuul. Õhutemperatuur on -4 kuni -9, öösel ja hommikul kohati -12 kraadi.

Laupäeval suureneb lääne poolt madalrõhkkonna surve. Samal ajal ulatub ida poolt kõrgrõhkkonna serv mere idakaldale. Meil võib vaid üksikutes kohtades nõrk lumehoog tulla, kuid pinnatuisuks on tingimused soodsad. Kagutuul paisub väga tugevaks. Õhutemperatuur on ööpäeva vältel saartel -3 kuni -5, mandril -6 kuni -10 kraadi.

Pühapäeval ja esmaspäeval vastasseis kahe rõhuala vahel püsib. Saju võimalus suureneb algul saartel, esmaspäeval ka mandril. Kagutuul on aga väga tugev ja kõikjal võib tekkida lumevaale tugeva pinnatuisu tõttu. Õhutemperatuur on ööpäeva vältel saartel -3 kuni -6, mandril -7 kuni -12 kraadi, ööl vastu esmaspäeva võib -15 kraadini langeda.

Teisipäeval madalrõhkkonna mõju tasapisi väheneb. Öösel sajab veel kerget lund. Päeval tugevneb idapoolne kõrgrõhuala ja saju võimalus on väiksem. Kagutuul nõrgeneb. Õhutemperatuur on saartel -2 kuni -5, mandril -7 kuni -12 kraadi.