Neljapäeva öösel tuleb vana madalrõhkkond Soome lahe idaosa kohale ja selle sajutsoon kandub Eesti kohale. Öö hakul sajab tihedat lörtsi, pärast keskööd aga juba põhiliselt lund. Põhja poolt alates jääb siis sadu nõrgemaks. Kuid Lõuna-Eestis sajab hommikuni ja seal võib kokku 5-10 cm lund lisanduda.

Tuul pöördub põhja ja kirdesse 3-9 m/s. Hommikul tuul tugevneb ja teeb ka tuisku. Õhutemperatuur langeb hommikuks -1 kuni -6 kraadini. Päeval liigub Läänemerelt juba uus ja aktiivne madalrõhkkond Leedu kohale. Eesti kohale sirutub madalrõhkkonna külmem põhjaserv. Kord siin, kord seal sajab lund. Sadu peaks esialgu veel üsna nõrk olema, üksnes Lõuna-Eestis võib mõni sentimeeter lund juurde tulla.

Tuiskab, sest kirdetuul tugevneb 7-12, saartel ja rannikul puhanguti 15, õhtupoolikul kuni 20 m/s. Õhutemperatuur on -1 kuni -5 kraadi.

Reedel jääb madalrõhkkond Leedu kohale ja Eesti selle kõledasse põhjaserva. Sajab lund ja tuiskab. Puhub kirdetuul 8-14, saartel ja rannikul puhanguti 17-20 m/s, õhtul nõrgeneb veidi. Külma on ööpäeva vältel 5 kuni 10 kraadi, üksnes saartel ja looderannikul pisut vähem.

Laupäeval madalrõhkkond nõrgeneb, kuid selle põhjaserv ulatub veel Eesti kohale. Siin-seal sajab nõrka lund. Tuul puhub kirdest ja päeva peale tasapisi nõrgeneb. Õhutemperatuur on öösel -10 kuni -16, päeval -8 kuni -13 kraadi.

Pühapäeval tugevneb kõrgrõhkkond ja ilm on suurema sajuta. Puhub nõrk idakaare tuul. Õhutemperatuur on öösel -12 kuni -18 kraadi, selgema taeva all võib veel paar kraadi madalamale langeda, päeval -8 kuni -13 kraadi.

Esmaspäeval on tugevam kõrgrõhkkonna mõju. Ilm on suurema sajuta ja vaikne. Selgineva taeva all langeb õhutemperatuur öösel -12 kuni -18 kraadini, päeval on -6 kuni -12 kraadi.

Teisipäevalon ülekaalus kõrgrõhuvöönd, kuid võib lisanduda niiskemat õhku. Kohati sajab lund. Tuul on nõrk. Õhuvool pöördub läänekaarde ja õhk muutub mõne kraadi võrra leebemaks. Õhutemperatuur on öösel -8 kuni -13, Kagu-Eestis -14 kuni -18 kraadi, päeval -5 kuni -9, Kagu-Eestis kuni -12 kraadi.

Kolmapäeval kõrgrõhkkond taas tugevneb ja ilm on suurema sajuta ning vaikne. Õhutemperatuur on öösel -8 kuni -13, Ida-Eestis -15 kuni -18, päeval -5 kuni -10 kraadi.