Kolmapäeval jääb Eesti madalrõhkkonna kirdeserva. Öösel sajab lund, tihedam on sadu öö hakul Lõuna- ja Ida-Eestis, seisab EMHI nädalaprognoosis. Hommikuks sajuhood harvenevad. Päeval sajab kohati veidi lund. On pinnatuisku. Õhutemperatuur on ööpäeva vältel -7 kuni -12 kraadi. Varahommikul võib sisemaal selgineva taeva all paar kraadi madalamale langeda. Päeval aga tõuseb saarte rannikul -5 kraadi ümbrusse.

Neljapäeval tugevneb põhja poolt kõrgrõhkkond. Lõuna poolt avaldab survet madalrõhkkond, kuid selle tihedam sadu meile ei ulatu. Kahe rõhuala piirimail on aga tugevat kirdetuul oodata. Õhutemperatuur on Lääne-Eestis -5 kuni -9, ida ja lõuna pool -10 kuni -13, õhtupoolikul läheb ilm külmemaks.

Reede öösel on tugevam kõrgrõhuala mõju ja ilm on suurema sajuta. Tuul vaibub ja õhutemperatuur langeb. Öösel on -12 kuni -18, Ida- ja Lõuna-Eestis langeb alla -20 kraadi. Päeval võib Venemaa madalrõhkkonna piirest kohati ka meile lund jõuda. Õhutemperatuur on -7 kuni -12, Ida- ja Lõuna-Eestis võib jääda -15 kraadi piiresse.

Laupäeva öösel on Eesti kohal kõrgrõhuvöönd. Ilm on sajuta, vaikne ja väga külm. Õhutemperatuur on Lääne-Eestis -12 kuni -18, Ida- ja Lõuna-Eestis -20 kuni -25 kraadi. Päeval pöördub õhuvool loodesse ning ilm läheb veidi pehmemaks. Tuul pöördub läänekaarde. Õhutemperatuur tõuseb Eesti lääne- ja põhjaservas -4 kuni -9 kraadini, sisemaal on -10 kuni 15 kraadi, Lõuna-Eestis võib veel paar kraadi madalamale jääda.

Pühapäeva öö on veel selgema taevaga ja külm. Õhutemperatuur on saartel ja rannikul -8 kuni -13, sisemaal -14 kuni -19 kraadi. Päevaks kandub madalrõhkkonna servast niiskemat õhku. Taevas kattub pilvedega ja kohati sajab nõrka lund. Ilm pehmem. Tuul on nõrk ja muutliku suunaga. Õhutemperatuur on -5 kuni -10 kraadi.

Esmaspäeval jääb Eesti madal- ja kõrgrõhuala piirimaile. Taevas on valdavalt pilvine ja mõnes kohas sajab ka nõrka lund. Tuul pöördub idakaarde ja tugevneb veidi. Õhutemperatuur on -6 kuni -12 kraadi. Õhtupoolikul läheb ilm külmemaks.

Teisipäevaks tugevneb taas kõrgrõhuala. Ilm on sajuta ja rahulik. Õhutemperatuur langeb öösel -14 kuni -19, kohati alla -20, päeval on -9 kuni -14 kraadi.