Homseks tugevneb kõrgrõhkkonna mõju. Ilm on suurema sajuta. Kirdetuul nõrgeneb. Õhutemperatuur langeb öösel Lääne-Eestis -10 kuni -15, Pärnu-Kunda joonest ida pool -16 kuni -20 kraadini, päeval on -7 kuni -13, Ida- ja Lõuna-Eestis kuni -16 kraadi.

Laupäeval ulatub üle Eesti kõrgrõhuvöönd. Ilm on sajuta, vaikne ja väga külm. Õhutemperatuur on öösel Eesti lääne- ja põhjaosas -12 kuni -18, Pärnu-Kunda joonest ida pool -20 kuni -25 kraadi. Selgema taeva all võib pakane veel paar-kolm kraadi krõbedam olla. Päev on sajuta, kuid õhtul võib põhjarannikul lund sadada. Tuul pöördub läänekaarde. Õhuvoolus kandub loode poolt veidi pehmemat õhku. Õhutemperatuur tõuseb Eesti lääne- ja põhjaservas -5 kuni -10 kraadini, sisemaal on -11 kuni -16 kraadi, Lõuna-Eestis -20 kraadi ringis.

Pühapäeval jõuab Eestisse Soomest madalrõhulohk. Põhjarannikult levib lumesadu sisemaale ja jõuab õhtuks ka Eesti kagunurka. Tuul läheb öösel pisut tugevamaks ja puhub edelast ja läänest, päeval nõrgeneb ja pöördub põhjakaarde. Õhutemperatuur järk-järgult tõuseb, Lääne-Eestis -2 kuni -6 kraadi, ida pool -7 kuni -12 kraadini. Külmemaks jääb Eesti kagunurk. Öösel on õhutemperatuur veel alla -20, päeval tõuseb -11 kuni -15 kraadini.

Esmaspäeva öösel sajab eemalduva madalrõhuvööndi mõjul veel veidi lund. Päeval tugevneb kõrgrõhkkonna mõju ja nõrka lund tuleb veel üksikutes kohtades. Tuul puhub põhjakaarest ja nõrgeneb päevaks. Õhutemperatuur on -7 kuni -12 kraadi, meretuulega rannikul -5 kraadi ümber.

Teisipäeval ulatub üle Eesti kõrgrõhuvöönd. Ilm on suurema sajuta. Tuul on nõrk. Õhutemperatuur on öösel -12 kuni -17, kui taevas selgineb, võib alla -20 kraadi langeda, päeval on -7 kuni -12 kraadi.

Kolmapäeva öösel läheneb Soomest uus madalrõhulohk Loode-Eestis hakkab lund sadama. Tuul pöördub edelasse ja tugevneb. Õhutemperatuur on Lääne-Eestis öö hakul -7 kuni -12, pärast keskööd tõuseb -2 kuni -7 kraadi, ida pool on -10 kuni -15, Kagu-Eestis kuni -18 kraadi. Päeval laieneb lumesadu üle Eesti. Tuul pöördub loodesse ja tugevneb. Õhutemperatuur on -2 kuni -7, Ida- ja Lõuna-Eestis -7 kuni -12 kraadi.

Neljapäeval madalrõhulohk eemaldub ja päevaks sajud hõrenevad. Loodetuul nõrgeneb tasapisi. Õhutemperatuur langeb hommikuks -10 kuni -15 kraadini, päeval on -7 kuni -12 kraadi.