Teisipäeva öösel ulatub üle Eesti kõrgrõhuvöönd. Ilm on suurema sajuta. Tuul on nõrk. Õhutemperatuur on -10..-15, kui taevas selgeks jääb, võib Kagu-Eestis veel paar-kolm kraadi madalamale langeda. Päeval läheneb Soomest madalrõhulohk, tuul pöördub läände ja edelasse ning põhja pool läheb ilm veidi leebemaks. Õhutemperatuur on -8 kuni -13, Eesti põhjaosas tõuseb -3 kuni -7-ni, seisab EMHI nädalaprognoosis.

Kolmapäeva öösel madalrõhulohk juba eemaldub ja saju võimalus väheneb. Tuul pöördub loodesse. Päeval laieneb Skandinaaviast kõrgrõhuala ja taevas selgineb ning tuul nõrgeneb. Õhutemperatuur on -6 kuni -12 piires.

Neljapäeval läheneb loode poolt järgmine madalrõhulohk ja selle sajuala servast jõuab ka meile üksikuid lumepilvi. Puhub mõõdukas lääne- ja loodetuul. Õhutemperatuur on sisemaal -10 kuni -15, Kagu-Eestis kuni -19, pärast keskööd lääne poolt alates tõuseb, päeval on Eesti lääneosas -3 kuni -7, Ida- ja Lõuna-Eestis -8 kuni -12.

Reedeks tugevneb taas kõrgrõhkkonna mõju. Ilm on sajuta. Öösel puhub nõrk loodetuul, päeval pöördub tuul edelasse ja tugevneb. Õhutemperatuur on öösel -10 kuni -15, Lõuna-Eestis kuni -18, päeval -7 kuni -12, Lääne-Eestis tõuseb -5 kraadi ümbrusse.

Laupäeval eemaldub kõrgrõhuala veidi lõuna poole. Skandinaavia ja Soome põhjaosast suureneb madalrõhkkonna surve. Taevas kattub pilvedega ja siin-seal sajab lund. Edelatuul tugevneb. Õhutemperatuur on Lääne-Eestis öösel -3 kuni -8, päeval 0 kuni -4, Kesk- ja Ida-Eestis on öö hakul -10 kuni -15, pärast keskööd tõuseb, päeval on -5 kraadi ümbruses.

Pühapäevast alates muutuvad madalrõhkkonnad Atlandil jõulisemaks. Kui see tendents määravaks saab, siis jõuab läänevoolus meile pehmemat ja niiskemat õhku. Aeg-ajalt sajab lund. Puhub tugev edelatuul. Õhutemperatuur on öösel -2 kuni -7, Kagu-Eestis kuni -10, päeval -1 kuni -5, Kagu-Eestis kuni -8 kraadi.

Esmaspäeval jääb Eesti madal- ja kõrgrõhkkonna piirimaile. Ilm on suurema sajuta, aga tuuline. Õhutemperatuur on -4 kuni -10 kraadi.