Homme läheneb loode poolt järgmine madalrõhulohk ja selle sajuala servast jõuab ööks meile sajupilvi, millest tuleb kerget lund. Päeval on vaid üksikuid lumehooge. Puhub mõõdukas lääne- ja loodetuul, kirjutab EMHI oma nädalaprognoosis. Õhutemperatuur on -5 kuni -9 kraadi, öö hakul võib paar kraadi alla -10 langeda. Läänetuulele avatud rannikul on ööpäevaringselt ilm pehmem.

Reedeks tugevneb taas kõrgrõhkkonna mõju. Ilm on suurema sajuta, vaid Põhja-Eestis võib mõnes kohas nõrka lund pudeneda. Puhub nõrk läänekaare tuul. Õhutemperatuur on öösel -10 kuni -15 kraadi, Lõuna-Eestis võib veel paar kraadi madalamale langeda, päeval -6 kuni -10, Lääne-Eestis kuni -5 kraadi.

Laupäeval eemaldub kõrgrõhuala veidi lõuna poole. Skandinaavia ja Soome põhjaosast suureneb madalrõhkkonna surve. Taevas kattub pilvedega ja siin-seal sajab vähest lund. Edelatuul tugevneb. Õhutemperatuur on Lääne-Eestis öösel -4 kuni -7, päeval -1 kuni -3 kraadi, Kesk- ja Ida-Eestis on öö hakul -8 kuni -13 kraadi, pärast keskööd tõuseb. Päeval on -4 kuni -8 kraadi.

Pühapäeval püsib kõrgrõhkkonna loodeserv Eesti kohal. Kohati võib küll lund sadada, kuid sajuhulk on väike. Edelatuul päeva peale tugevneb, õhtul pöördub tuul lõunasse. Õhutemperatuur on -9 kuni -14, Lõuna-Eestis -15 kuni -18 kraadi, päeval -8 kuni -13 kraadi.

Esmaspäeval jääb Eesti madal- ja kõrgrõhkkonna piirimaile. Lääne-Eestis võib lund sadada. Puhub tugev edela- ja lõunatuul. Õhutemperatuur on Lääne-Eestis -9 kuni -14, Kesk- ja Ida-Eestis -15 kuni -18, päeval -7 kuni -12, Ida-Eestis võib veel paar kraadi madalam olla.

Teisipäeval laieneb üle Skandinaavia Soome madalrõhkkonna serv ja toob meile veidi niiskemat õhku. Taevas on pilvisem ja sajab ka nõrka lund. Edelatuul päeva peale tugevneb. Õhutemperatuur on Lääne-Eestis öö hakul -3 kuni -9 kraadi, pärast keskööd tõuseb, päeval 0 kuni -3, Kesk- ja Ida-Eestis -8 kuni -13, lõunapoolsetes maakondades öö hakul kuni -15, päeval -3 kuni -8 kraadi.

Kolmapäeval liigub Norra merelt Skandinaavia põhjatippu aktiivne madalrõhkkond ja selle lõunaserva mööda jõuab Läänemere äärde märksa soojem õhumass. Niiskust tuleb lisaks. Öösel sajab lund, päeval lisaks lörtsi, saartel ja looderannikul ka vihma. Edelatuul paisub väga tugevaks. Läheb sulale, vaid idapoolsetes maakondades jääb õhutemperatuur napilt alla nulli.