Kolmapäeva öösel libiseb üle Eesti väheaktiivne madalrõhulohk. Sajab nõrka lund. Lõuna- ja kagutuul läheb vastu hommikut tugevamaks. Õhutemperatuur on null kraadist saartel -6-ni Ida-Eestis. Päeval liigub Norra merele uus ja äge madalrõhkkond ning selle lohk jõuab Läänemerele, kirjutab EMHI oma nädalaprognoosis. Ennelõunal sajab siin-seal nõrka lund. Pärastlõunal jõuab saartele tihe lumesadu ja laieneb õhtul kiiresti üle Eesti, tuiskab. Lääne pool läheb sadu üle lörtsiks. Jäiteoht on suur. Kagutuul paisub tugevaks. Õhutemperatuur tõuseb Lääne-Eestis 0 kuni +2 kraadini, idapoolsetes maakondades on veel kuni -3 kraadi.

Neljapäeval liigub madalrõhkkond üle Skandinaavia Botnia lahe põhjatippu. Öö hakul on meil sadu tugev - lääne pool sajab lörtsi, ida pool lund ja tuiskab. On jäiteoht. Pärast keskööd lääne poolt alates sadu nõrgeneb ja lakkab hommikuks. Tuul pöördub lõunasse ja edelasse ning on väga tugev. Päeval sajab veidi lörtsi ja vihma, õhtu poole muutub sadu uuesti tihedamaks. Edelatuul pärastlõunal nõrgeneb. Õhutemperatuur on 0 kuni +2, üksnes öö hakul on idaservas veel -1 kuni -3 kraadi.

Reedeks jääb madalrõhkkond Skandinaavia ja Soome kohale tiirlema. Eesti kohale ulatub selle lõunaserv. Öösel sajab lörtsi. Päev on suurema sajuta. Puhub mõõdukas läänekaare tuul. Õhutemperatuur langeb pärast keskööd -2 kuni -7-ni, päeval 0 kuni -4 kraadi.

Laupäeval madalrõhkkonna mõju väheneb. Kohati sajab nõrka lund. Ilm on vaikne. Õhutemperatuur on öösel -2 kuni -7, Ida-Eestis kuni -10 kraadi, päeval -1 kuni -4 kraadi.

Pühapäeval jõuab Kesk-Euroopasse uus madalrõhkkond ja see suundub edasi itta. Tänastel andmetel selle tihedam sajuala Eestini ei ulatu. Meil võib vaid kohati nõrka lund sadada. Tuul on nõrk. Õhutemperatuur on öösel -2 kuni -7 kraadi, selgema taeva all langeb -10 ümbrusse, päeval -1 kuni -5 kraadi.

Esmaspäeval liigub üle Skandinaavia keskosa kagusse väike osatsüklon. Öösel sajab mõnes kohas vaid nõrka lund. Päeval muutub sadu tihedamaks, saartel tuleb ka lörtsi. Tuul pöördub lõunakaarde ja tugevneb päeval. Õhutemperatuur on öösel -4 kuni -9, selgineva taeva all langeb alla -10, päeval -4 kuni +1 kraadi.

Teisipäeval liigub üle Skandinaavia Läänemerele madalrõhulohk ja toob Eestisse lume- ja lörtsisaju. Päeval võib ka vihma tulla. On jäiteoht. Edela- ja lõunatuul paisub tugevaks. Õhutemperatuur on öösel -1 kuni -5 kraadi, päeval -1 kuni +2 kraadi.