Täna õhtul katavad Eestit madalrõhulohu paksud sajupilved - mandril sajab tihedat lund ja tuiskab. Saartel tuleb lörtsi, sekka vihma. Puhub kagutuul sisemaal puhanguti kuni 17, saartel ja rannikul 20 m/s. Õhutemperatuur on Lääne-Eestis 0 kuni +2, idapoolsetes maakondades 0 kuni -3 kraadi, seisab EMHI nädalaprognoosis.

Neljapäeva öösel liigub madalrõhulohk üle Eesti Venemaale. Öö hakul on lääne pool sadu juba nõrgem ja tuleb veel veidi lörtsi ja vihma. Hommikuks sadu lakkab. Ida pool aga sajab lund ja tuiskab, sadu on tugev. Pärast keskööd sadu nõrgeneb ja vastu hommikut lisandub lörtsi, sekka võibka vihma tulla. Tuul pöördub edelasse ning on väga tugev. Õhutemperatuur on 0 kuni +2, üksnes öö hakul on idaservas veel -1 kuni -3 kraadi. Jäiteoht on üle Eesti suur. Päevaks liigub madalrõhkkond Botnia lahe põhjatippu ja selle lõunaservas sajab Eestis veidi lörtsi ja vihma. Edelatuul pärastlõunal nõrgeneb. Õhutemperatuur on +1 kuni +2 kraadi.

Reedel tiirleb madalrõhkkond ikka Skandinaavia ja Soome kohal. Eesti jääb selle lõunaserva. Öösel sajab lörtsi. Päev on suurema sajuta. Puhub mõõdukas läänekaare tuul. Õhutemperatuur langeb pärast keskööd 0 kuni -5 kraadini, päeval 0 kuni -3 kraadi.

Laupäeva öösel madalrõhkkonna mõju väiksem ja ilm sajuta. Päevaks lisandub niiskust ja sajab nõrka lund. Puhub mõõdukas lõunakaare tuul. Õhutemperatuur on öösel -2 kuni -7, Ida-Eestis kuni -9 kraadi, päeval 0 kuni -5 kraadi.

Pühapäeval jääme kõrg- ja madalrõhuala piirimaile. Siin-seal sajab nõrka lund. Tuul on nõrk. Õhutemperatuur on öösel -2 kuni -7 kraadi, selgema taeva all langeb -10 lähedale, päeval -1 kuni -5 kraadi.

Esmaspäeval ümbritsevad Eestit madal- ja kõrgrõhkkonnad. Veidi mõjusam võib üürikeseks olla lõuna poolt tugevnev kõrgrõhuhari. Ilm on suurema sajuta ja rahulik. Õhutemperatuur on öösel -4 kuni -9, selgineva taeva all langeb alla -10, päeval -1 kuni -6 kraadi. Kuid õhtul läheneb merelt madalrõhulohk, kagutuul tugevneb ja saartele jõuavad sajupilved.

Teisipäeval liigub üle Eesti madalrõhulohk. Sajab lund ja lörtsi. Päeval võib ka vihma tulla. On jäiteoht. Tuul on tugev, puhub öösel kagust, päeval pöördub edelasse ja nõrgeneb tasapisi. Õhutemperatuur on öösel -1 kuni -5, Ida-Eestis kuni -8 kraadi, päeval -1 kuni +1 kraadi.

Kolmapäeval jääb Eesti madalrõhkkonna servaalale. Vahete-vahel sajab lund ja lörtsi. Puhub mõõdukas lõuna- ja edelatuul. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni -5, Ida-Eestis kuni -8, päeval 0 kuni -2 kraadi.