Reedel tiirleb Skandinaavia ja Soome kohal madalrõhkkond ning selle lõunaserva mööda liigub öösel üle Eesti madalrõhulohk. Sajab lörtsi. Hommikuks lääne pool sajuhood juba harvenevad. Päeval tugevneb kõrgrõhuhari. Ida-Eestis sajab veel ennelõunal pisut lund ja lörtsi. Pärastlõunal on ilm juba peamiselt sajuta. Puhub mõõdukas läänekaare tuul. Õhutemperatuur langeb pärast keskööd 0 kuni -3-ni ja püsib ka ennelõunal samades piirides, pärastlõunal aga läheb tasapisi külmemaks.

Laupäeval ulatub ida poolt kõrgrõhuhari Eestini. Tõenäoliselt on ilm suurema sajuta. Kui aga Kesk-Euroopa kohalt madalrõhkkonna serv Eesti lõunapiirini sirutub, siis suureneb lumesaju võimalus ja seda eelkõige Kagu-Eestis. Puhub mõõdukas lõunakaare tuul. Õhutemperatuur on öösel -3 kuni -8, kohati kuni -10, päeval -1 kuni -5 kraadi.

Pühapäeval on tugevam madalrõhkkonna mõju. Siin-seal sajab lund. Sadu on enamasti nõrk, vaid Ida-Eestis võib tihedam olla. Tuul on nõrk. Õhutemperatuur on öösel -3 kuni -8, selgema taeva all langeb alla -10 kraadi, päeval 0 kuni -5 kraadi.

Esmaspäeval ümbritsevad Eestit madal- ja kõrgrõhkkonnad. Veidi mõjusam võib üürikeseks olla lõuna poolt tugevnev kõrgrõhuhari. Kohati sajab nõrka lund. Ilm on rahulik. Õhutemperatuur on öösel -3 kuni -8, selgineva taeva all võib -10 ümbrusse langeda, päeval 0 kuni -4. Kuid õhtul läheneb merelt madalrõhulohk, kagutuul tugevneb ja saartele jõuavad tihedamad sajupilved.

Teisipäeval liigub Läänemerele madalrõhkkonnad ja selle sajupilved katavad Eesti. Sajab lund ja tuiskab. Päeval tuleb saartel ka lörtsi. Tuul on tugev, puhub öösel kagust, päeval pöördub edelasse ja nõrgeneb tasapisi. Õhutemperatuur on öösel -2 kuni -7, Ida-Eestis kuni -9 kraadi, päeval 0 kuni -3 kraadi.

Kolmapäeval jääb Eesti madalrõhkkond Läänemerele tiirlema. Vahete-vahel sajab lund ja lörtsi, tihedam on sadu öösel. Puhub mõõdukas lõunakaare tuul. Õhutemperatuur on öösel -1 kuni -6, päeval 0 kuni -5 kraadi.

Neljapäeval madalrõhkkond nõrgeneb. Lumesadusid jääb harvemaks. Puhub nõrk kagutuul. Õhutemperatuur on öösel -3 kuni -9, päeval -1 kuni -6 kraadi.