Homme ulatub üle Eesti kõrgrõhkkonna kaguserv. Ilm on olulise sajuta, kuid niiske. Kohati on udu. Puhub nõrk ida- ja kagutuul. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni -5, päeval on -1 kuni +1 kraadi, seisab EMHI nädalaprognoosis.

Reedel jääb kõrgrõhkkond servaga Eestit katma. Ilm püsib põhiliselt sajuta. Tuul on nõrk. Õhutemperatuur on öösel -2 kuni -7, kui taevas selgemaks tõmbub, siis võib -10-ni langeda. Päeval on -1 kuni -3 kraadi.

Laupäeval püsib Eesti kohal kõrgema rõhuga vöönd. Ilm on suurema sajuta. Puhub nõrk idakaare tuul. Õhutemperatuur on öösel -5 kuni -9, kui taevas selgemaks tõmbub, siis langeb alla -10. Päeval on külma -1 kuni -6 kraadi.

Pühapäeval peaks kõrgrõhkkonna ülekaal püsima ja sel juhul püsib põhiliselt sajuta ja mõõdukalt külm ilm ning rahulik ilm. Õhutemperatuur on öösel -4 kuni -10, päeval on -1 kuni -6 kraadi. Päeval jõuab aga Skandinaaviasse madalrõhkkond ja kui see jõuab Eestini laieneda, siis võib meile nõrka lund tuua.

Esmaspäeval laieneb lääne poolt madalrõhkkonna serv Eestini ja toob nõrka lund. Puhub nõrk kagutuul. Õhutemperatuur on öösel -2 kuni -7, päeval 0 kuni -3 kraadi.

Teisipäev tuleb madalrõhkkonna mõjul lumehoogudega. Idakaare tuul võib tugevaks paisuda. Õhutemperatuur on öösel -5 kuni -9, päeval -2 kuni -6 kraadi.

Kolmapäeval tugevneb kõrgrõhkkonna mõju ja saju võimalus on väike. Puhub mõõdukas kirdetuul. Õhutemperatuur on öösel -6 kuni -11, päeval -3 kuni -7.