Teisipäeva öösel liigub madalrõhkkond edasi lõuna poole. Selle järel sajab lund ja ka tuiskab. Pärast keskööd sadu nõrgeneb. Ida- ja kirdetuul tugevneb 4-9, saartel ja põhjarannikul 7-12, puhanguti 15 m/s, seisab EMHI nädalprognoosis. Päeval eemaldub madalrõhkkond Läänemere äärest Poola kohale. Lumehooge on juba harva. Kirdetuul on tugev, ulatub sisemaal puhanguti 12, rannikul 15, saartel kuni 18 m/s. Õhutemperatuur on ööpäeva vältel -2 kuni -6, hommikul võib kohati -8 olla.

Kolmapäeval tugevneb kõrgrõhkkond. Siin-seal tuleb hoog lund. Kirdetuul on veel tugev. Õhutemperatuur on öösel -4 kuni -10, kui taevas selgineb, võib langeda kuni -14-ni, päeval -3 kuni -8 kraadi.

Neljapäeval ulatub kõrgrõhuvöönd üle Eesti. Ilm on olulise sajuta ja vaikne. Õhutemperatuur on öösel -6 kuni -12, selgema taeva all võib -15-ni langeda, päeval -4 kuni -9.

Reedel ulatub kõrgrõhuala üle Eesti. Kohati sajab lund. Ilm on rahulik. Õhutemperatuur on öösel -5 kuni -10, Lõuna-Eestis kuni -15, päeval -2 kuni -8 kraadi.

Laupäeval on ka kõrgrõhuala ülekaalus. Kuid püsib kohatiste lumehoogude võimalus. Õhutemperatuur on öösel -8 kuni -13, kui tuul edelasse pöördub, siis saartel ja Loode-Eestis on vaid -2 kuni -7, päeval on üle Eesti -1 kuni -7 kraadi.

Pühapäeval avaldab põhja poolt survet madalrõhuala. Kuid sajuala Eestini veel ulatuda ei tohiks. Tuul pöördub aga edelasse ja läheb tugevamaks. Õhutemperatuur on öösel -5 kuni -10, lõuna pool kuni -15, päeval -2 kuni -7 kraadi.

Esmaspäeval on põhjapoolse madalrõhkkonna surve suurem. Kõrgrõhuala eemaldub veidi lõuna poole. Lund võib sadada eelkõige Eesti põhjaservas. Puhub tugev edelatuul. Õhutemperatuur on öösel -4 kuni -10, päeval -1 kuni -6 kraadi.