Neljapäeval ulatub kõrgrõhuvöönd üle Eesti. Ilm on olulise sajuta ja vaikne. Õhutemperatuur on öösel -6..-12, kui Lõuna-Eestis taevas selgineb, siis langeb kuni -15-ni. Päeval on külma -4 kuni -8 kraadi, seisab EMHi nädalaprognoosis.

Reedel liigub üle Soome kagusse madalrõhulohk ja selle piirest võib Kirde-Eestisse veidi lund pudeneda. Ilm on rahulik. Õhutemperatuur on öösel -5 kuni -10, Lõuna-Eestis -12 kuni -15. Päeval on külma -2 kuni -8 kraadi.

Laupäeva öösel on uuesti kõrgrõhuala ülekaalus ja ilm on olulise sajuta ning vaikne. Õhutemperatuur on öösel -5 kuni -10, Lõuna-Eestis kuni -15 kraadi. Päeval tugevneb Soomes madalrõhkkonna mõju. Kuid Eestisse sajud ei ulatu. Tuul pöördub aga edelasse ja tugevneb veidi. Õhutemperatuur on -2 kuni -8 kraadi.

Pühapäeval on nii põhja kui lõuna pool madalrõhkkonnad. Üle Eesti ulatub aga kitsa ribana kõrgrõhuvöönd. Tuul on nõrk ja muutliku suunaga, vaid Soome lahe ääres puhub mõõdukas edelatuul. Õhutemperatuur on öösel -6 kuni -12, kui taevas Edela- ja Lõuna-Eestis selgemaks jääb, siis langeb -15 kraadi ümbrusse, päeval -1 kuni -7 kraadi.

Esmaspäeval suureneb põhjapoolse madalrõhkkonna surve. Kõrgrõhuala eemaldub pisut lõuna poole. Kirde-Eestis võib veidi lund sadada. Edelatuul veidi tugevneb. Õhutemperatuur on öösel -4 kuni -10, Lõuna-Eestis kuni -15, päeval 0 kuni -6 kraadi.

Teisipäeval liigub aktiivne madalrõhkkond üle Skandinaavia põhjatipu ja selle serv ulatub Eestini. Kohati sajab lund. Läänekaare tuul tugevneb. Õhutemperatuur on öösel -2 kuni -7, Lõuna-Eestis kuni -10, päeval -3 kuni +1 kraadi.

Kolmapäeval madalrõhkkond eemaldub ja Läänemere kohal tugevneb kõrgrõhkkonna mõju. Eesti jääb kahe rõhuala piirimaile. Ilm on olulise sajuta. Lääne- ja loodetuul on võrdlemisi tugev. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni -6, päeval 0 kuni +2 kraadi.