Reedel liigub üle Soome kagusse madalrõhulohk ja sealt võib Põhja-Eestisse veidi lund pudeneda. Ilm on rahulik. Õhutemperatuur on öösel -6 kuni -12, paiguti kuni -15. Päeval on külma -4 kuni -8, Loode-Eestis -1 kuni -4 kraadi, seisab EMHI nädalaprognoosis.

Nädalavahetuseks tugevneb uuesti kõrgrõhuala mõju. Laupäeval ja pühapäeval, 24. veebruaril on vahelduva pilvisusega olulise sajuta vaikne ilm. Vaid rannikualadel puhub edelatuul kuni 8 m/s. Õhutemperatuur on laupäeva öösel -6 kuni -12, kohati -15 kuni -18 kraadi. Pühapäeva öösel on külma -8 kuni -14, kohati kuni -20 kraadi. Päevasel ajal tõuseb õhutemperatuur -2 kuni -8 kraadini.

Esmaspäevaks jääb Eesti lääne-idasuunalisse kõrgrõhuvööndi. Esmaspäeval on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Edelatuul veidi tugevneb. Õhutemperatuur on öösel -12 kuni -16, kohati -20, päeval -2 kuni -7 kraadi. Õhtuks tõuseb temperatuur 0 kuni -3 kraadini.

Ka teisipäevaks jääb Eesti kõrgrõhuvööndisse, kuid samal ajal liigub aktiivne madalrõhkkond üle Skandinaavia põhjatipu, mille järel saabub soe õhumass Skandinaaviasse ja Läänemere piirkonda ning seejärel kandub edasi ka meile. Juba teisipäeval tõuseb õhutemperatuur kohati nullist kõrgemale ning kolmapäeval on kõikjal plusskraadid.

Teisipäeva on eelmiste päevadega võrreldes pilvisem ja kohati sajab vähest lund. Läänekaare tuul tugevneb 4-10, rannikualadel puhanguti 15 m/s. Õhutemperatuur on öösel -2 kuni -8, Lõuna-Eestis veel -6 kuni -12, päeval -2 kuni +1 kraadi.

Kolmapäeval ja neljapäeval jääb Eesti sooja õhumassiga lõuna poole nihkuva kõrgrõhuala põhjaserva. Kõige pehmem on ilm kolmapäeva päeval.


Kolmapäeval ja neljapäeval on vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm. Puhub mõõdukas läänekaare tuul. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni -6, päeval 0 kuni +3 kraadi.