Täna ennelõunal oli vähese ja vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm. Õhtupoolikul pilvisus tiheneb ning alates Põhja-Eestist hakkab lund ja lörtsi sadama. Puhub läänekaare tuul 4-9, saartel ja rannikul puhanguti 15 m/s. Õhutemperatuur on 0..+5°C.

Homme öösel on enamasti pilves. Sajab lund, võib tuisata. Puhub lääne- ja loodetuul 5-12, saartel ja rannikul 13-18 m/s. Õhutemperatuur on -2..+1°C. Päeval pilvine ilm jätkub. Sajab lund, võib tuisata. Paiguti tuleb ka lörtsi. Puhub loode- ja põhjatuul 5-12, saartel ja rannikul 13-18 m/s. Õhutemperatuur on -2..+1°C.

Laupäeva öösel algul sajab veel mitmel pool vähest lund. Hommikuks taevas selgineb ning sadu lakkab. Puhub põhjatuul 5-10, saartel ja rannikul puhanguti 13-15 m/s, hommikuks nõrgeneb. Õhutemperatuur on -9..-15°C.

Päeval pilvisus tiheneb järk-järgult. Pärastlõunal hakkab alates Loode-Eestist lund sadama. Tuul pöördub lõunasse 4-10 m/s, õhtupoolikul tugevneb kagutuul 7-12, saartel ja rannikul 13-18 m/s. Õhutemperatuur on -4..-8°C.

Pühapäeva öösel on pilves ilm. Sajab lund, paiguti tuiskab. Kagutuul pöördub itta 7-12, saartel ja rannikul loodetuul 10-15 m/s. Õhutemperatuur on -4..-10, saartel paiguti -1°C.

Päeval pilvisus jätkub, sajab lund ja paiguti tuiskab, õhtupoolikul sajuhood harvenevad. Puhub põhja- ja kirdetuul 7-12, saartel ja rannikul puhanguti 15-18 m/s, õhtul nõrgeneb. Õhutemperatuur on -4..-7°C.

Esmaspäeva öösel tsüklon kaugeneb Venemaa-Ukraina piirialadele. Sadu ja tuisk lõpevad enne hommikut. Päeval määrab ilma üle Läänemere saabunud kõrgrõhuhari. Taevas selgineb ,tuul vaibub. Õhutemperatuur langeb -8 kuni -14-ni, päeval tõuseb külmas õhumassis vaid -6 kuni -9 kraadini.

Teisipäeva öösel kõrgrõhuhari taganeb itta ja päeva jooksul satub Eesti tõenäoliselt Norra merelt Põhja-Soome kohale liikuva tsükloni lõunaserva. Läheb pilviseks ja sajab lund. Tuul pöördub lõunakaarest läänekaarde. Öösel võib selge taeva korral õhutemperatuur langeda -15 kuni -20, kohati -22-ni, päeval tõuseb -5 kuni -10-ni.

Kolmapäeval sukeldub seegi tsüklon tõenäoliselt Venemaale ja arktiline külm pääseb taas põhjakaare tuulega lõuna poole liikvele. Ajuti sajab vähest lund. Õhutemperatuur on -5 kuni -10, õhtuks langeb -10 kuni -15 kraadini.