Homme on Eesti nõrgas madalrõhuväljas. Kohati sajab vähest lund. Puhub lõunakaare tuul 2-8 m/s. Õhutemperatuur on öösel -10 kuni -16, Lõuna-Eestis langeb -20 ümbrusse. Päeval on külma -2 kuni -8, seisab EMHI nädalaprognoosis.

Kolmapäeval tugevneb Venemaa põhjaaladel kõrgrõhuala. Soome poolt aga läheneb väike madalrõhkkond. Kahe rõhuala piirimail võib saartel ja looderannikul lund sadada, sisemaal on ilm sajuta. Lõunakaare tuul tugevneb. Õhutemperatuur on öösel -10 kuni -16, Lõuna-Eestis kuni -20, päeval -2 kuni -8 kraadi.

Neljapäeval madalrõhuvöönd nõrgeneb. Kitsas lumepilvede vöönd puistab siin-seal veel vähest lund. Tuul on nõrk ja muutliku suunaga. Õhutemperatuur on öösel -10 kuni -15, Lõuna-Eestis kuni -17, päeval -2 kuni -7 kraadi.

Reedel tugevneb Läänemere ümbruses kõrgrõhuala ja tõenäoliselt on ilm sajuta. Venemaale jõuab Balkanimaadelt pärit aktiivne tsüklon. Kui selle pilvemassiiv laialdasemaks osutub, võib Kagu-Eestis lund sadada. Tuul puhub põhjakaarest ja on öösel nõrk. Päeva peale tugevneb kirdetuul. Õhutemperatuur on öösel -11 kuni -17, selgema taeva all kuni -20, päeval -3 kuni -8 kraadi.

Kui laupäeval ulatub Eesti kohale Venemaad katva madalrõhkkonna lääneserv, siis lõõtsub tugev põhjatuul ja siin-seal tuleb lund juurde. Õhutemperatuur öösel -8 kuni -13, päeval -4 kuni -9. Kui aga saab tugevamaks kõrgrõhuvöönd, siis on meie ilm vaikne ja sajuta ning öine külm on käredam, päeval on õhutemperatuur -3 kuni -7 kraadi.

Pühapäeval on Eesti kõrg- ja madalrõhuala piirimail. Öö on enamasti sajuta, päeval võib nõrka lund tulla. Puhub nõrk põhjakaare tuul. Õhutemperatuur on öösel -11 kuni -17, päeval -4 kuni -9 kraadi.

Esmaspäeval laieneb madalrõhkkonna kirdeserv Eesti kohale. Sajab veidi lund. Puhub kagu- ja idatuul 5-12 m/s. Õhutemperatuur on öösel -7 kuni -13, Lõuna-Eestis kuni -17. Päeval on külma -2 kuni -7 kraadi.