Homme liigub madalrõhuvöönd merelt Eesti poole. Hommikul hakkab saartel ja looderannikul kerget lund sadama. Päeva peale kandub sajuvöönd aeglaselt sisemaa poole. Puhub lõunakaare tuul 3-7, rannikul 8-12 m/s, pärastlõunal pöördub tuul saartest alates loodesse ja põhja. Õhutemperatuur on öösel -10 kuni -16, Lõuna-Eestis kuni -20, päeval -2 kuni -8 kraadi, kirjutab EMHI oma nädalaprognoosis.

Neljapäeval madalrõhuvöönd nõrgeneb ja tugevneb kõrgrõhuvöönd. Siin-seal sajab veel vähest lund. Tuul puhub öösel põhjakaarest, päeval läänekaarest 1-7 m/s. Õhutemperatuur on öösel -10 kuni -15, kohati -18, päeval -1 kuni -7 kraadi.

Reedel tugevneb Läänemere ümbruses kõrgrõhuala. Öö on vaikne ja sajuta. Õhutemperatuur on -10 kuni -16, selgema taeva all kuni -20 kraadi. Päev püsib samuti sajuta, ehkki taevas võib õhukese pilvevinega kattuda. Ukrainast läheneb aktiivne madalrõhkkond, aga selle sadu Eestini ei jõua. Tuul pöördub põhjakaarde ja tugevneb õhtu poole Kagu-Eestis. Õhutemperatuur on -1 kuni -7 kraadi.

Laupäeval katab Läänemere ümbrust kitsas kõrgrõhuvöönd. Eestis on selle mõju tugevam ja ilm peamiselt sajuta. Lõunatsüklon liigub Ukrainast edasi Venemaale ja selle lumepilvede serv võib Kagu-Eestini ulatuda. Tuul puhub põhjast ja kirdest ning on tugevam idapoolsetes maakondades. Õhutemperatuur öösel -9 kuni -14, kohati -18, päeval -2 kuni -7 kraadi.

Pühapäeval madalrõhkkond eemaldub aeglaselt ja kõrgrõhuvööndi mõju tugevneb. Kohati võib nõrka lund sadada. Põhjakaare tuul nõrgeneb. Õhutemperatuur on öösel -10 kuni -15, kui taevas selgineb, siis võib -20 kraadini langeda, päeval -4 kuni -8.

Esmaspäeval jääb Eesti kõrg- ja madalrõhuala piirimaile. Kohati sajab lund. Idakaare tuul tasapisi tugevneb. Õhutemperatuur on öösel -8 kuni -14, kohati -16, päeval -4 kuni -7 kraadi.

Teisipäeval suureneb Kesk-Euroopast madalrõhkkonna mõju. Saju võimalus suureneb. Ida- ja kirdetuul tugevneb. Õhutemperatuur on öösel -6 kuni -11, öö hakul võib veel paar-kolm kraadi madalamale langeda, päeval 0 kuni -4 kraadi.