Homme öösel madalrõhuvöönd eemaldub. Kesk- ja Lõuna-Eestis sajab kohati vähest lund. Hommikuks aga taevas selgineb, põhjakaare tuul nõrgeneb 1-7 m/s ja õhutemperatuuur langeb -10 kuni -16, kohati -20 kraadini. Päeval on suuremal osal taevas selge ja ilm sajuta. Üksnes põhjarannikule võib jõuda pilvi, millest võib veidi lund tulla. Puhub läänekaare tuul 2-7, saartel rannikul kuni 10 m/s. Õhutemperatuur tõuseb -1 kuni -7-ni, seisab EMHI nädalaprognoosis.

Reedel tugevneb Läänemere ümbruses kõrgrõhuala. Öö on selge, vaikne ja sajuta. Õhutemperatuur on -15 kuni -22, üksnes jäävabadel rannikualadel on pehmem. Päev püsib samuti sajuta, ehkki taevas võib õhukese pilvevinega kattuda. Ukrainast läheneb aktiivne madalrõhkkond, aga selle sadu Eestini ei jõua. Tuul pöördub põhjakaarde ja tugevneb õhtu poole. Õhutemperatuur on -1 kuni -7.

Laupäeval katab Läänemere ümbrust kitsas kõrgrõhuvöönd. Eestis on selle mõju tugevam ja ilm peamiselt sajuta. Lõunatsüklon liigub Ukrainast edasi Venemaale ja selle lumepilvede serv võib vaid Võrumaale ulatuda. Tuul puhub põhjast ja kirdest 5-12 m/s, idapoolsetes maakondades on puhanguti tugevam. Õhutemperatuur öösel -9 kuni -14, selgema taeva all võib paar-kolm kraadi madalamale langeda, päeval -1 kuni -7.

Pühapäeval madalrõhkkond eemaldub aeglaselt ja kõrgrõhuvööndi mõju tugevneb. Kohati võib nõrka lund sadada. Põhjakaare tuul pisut nõrgeneb. Õhutemperatuur on öösel -10 kuni -15, päeval -2 kuni -8 kraadi.

Esmaspäeval jääb Eesti kõrg- ja madalrõhuala piirimaile. Siin-seal sajab veidi lund. Idakaare tuul tasapisi tugevneb. Õhutemperatuur on öösel pilvise ilma korral -8 kuni -14, kui aga taevas selgineb, langeb õhutemperatuur -20-ni, päeval on -4 kuni -7.

Teisipäeval suureneb Kesk-Euroopast madalrõhkkonna mõju. Selle sadu veel meile ei ulatu või kui jõuab, siis alles õhtu poole. Ida- ja kirdetuul aga läheb järjest tugevamaks. Õhutemperatuur on öösel -10 kuni -16, päeval -1 kuni -5 kraadi.

Kolmapäeval tuleb madalrõhkkond Läänemere lõunavete kohale ja selle kirdeserv kaardub ühes lumepilvedega üle Eesti. Tuiskab, sest kirde- ja idatuul on väga tugev. Õhutemperatuur on öösel -3 kuni -9, päeval 0 kuni -5 kraadi.