Teisipäeval ulatub põhja poolt kõrgrõhuala serv Eestini. Samal ajal suureneb Kesk-Euroopast madalrõhkkonna surve. Sadu meile veel ei ulatu. Kahe rõhuala piirimail aga tugevneb ida- ja kirdetuul 6-12, puhanguti 15, saartel rannikul kuni 20 m/s. Õhutemperatuur on öösel -10 kuni -15, kohati -17, päeval -3 kuni -8 kraadi.

Kolmapäeval jääb madalrõhkkonna kese Poola kohale, selle põhjaserva mööda kandub pilvetsoon Eesti kohale. Öösel tuleb nõrka lund idapoolsetes maakondades, päeval üle Eesti, võib tuisata. Ida- ja kirdetuul on jätkuvalt väga tugev. Õhutemperatuur on öösel -8 kuni -13, päeval -4 kuni -8 kraadi.

Neljapäeval jääb Eesti kahe rõhuala piirimaile. Madalrõhkkonna võimsus aga väheneb, saju võimalus väheneb ja tuul jääb tasapisi nõrgemaks. Õhutemperatuur on öösel -8 kuni -13, kohati -15, päeval -3 kuni -8 kraadi.

Reedel tugevneb põhjapoolne kõrgrõhuala. Taevas selgineb ja tuul vaibub. Õhutemperatuur on öösel -12 kuni -17, varahommikul pole välistatud -20, päeval -4 kuni -9 kraadi.

Laupäev tuleb kõrgrõhkkonna servas sajuta ja vaikne. Taevas on võrdlemisi selge, seetõttu on öö külmem, päevane õhutemperatuuri tõus on aga suurem. Õhutemperatuur on öösel -14 kuni -20, päeval -3 kuni -8 kraadi.

Pühapäeval püsib kõrgrõhkkonna serv üle Eesti. Venemaale liikuva madalrõhkkonna servast võib meile pilvi jõuda, kuid suuremat sadu sellest ei tule. Puhub mõõdukas loode- ja läänetuul. Õhutemperatuur on öösel -10 kuni -15, kohati -18, päeval -1 kuni -6 kraadi.

Esmaspäeval tugevneb taas kõrgrõhkkond. Ilm on enamasti sajuta. Tuul puhub põhjakaarest. Õhutemperatuur on öösel -10 kuni -15, kohati -18, päeval -4 kuni -9 kraadi.