Neljapäeval püsib Põhja-Euroopa kohal kõrgrõhuala. Kesk-Euroopa kohal aga püsib madalrõhuala ja selle survel ulatuvad ida- ja kirdetuule puhangud veel kuni 15 m/s. Saju võimalus väheneb ja pilved hõrenevad. Õhutemperatuur on öösel -8 kuni -13, kohati -15, päeval -4 kuni -8 kraadi.

Reedeks kõrgrõhuala tugevneb. Taevas selgineb ja tuul vaibub. Kirdevoolus kandub Eesti kohale väga külm õhumass. Õhutemperatuur langeb öösel -12 kuni -18, kohati -21-ni, päeval on -5 kuni -9 kraadi, seisab EMHI nädalaprognoosis.

Laupäev tuleb kõrgrõhkkonna servas sajuta. Puhub nõrk põhjakaare tuul. Pilvi on vähe, seetõttu on öö külmem, päevane õhutemperatuuri tõus on aga suurem. Õhutemperatuur on öösel -11 kuni -16, kohati kuni -20, päeval -1 kuni -5, jääpinnalt puhuva tuulega rannikul kuni -8 kraadi.

Pühapäeval on endiselt tugevam kõrgrõhkkonna mõju. Venemaale liikuva madalrõhkkonna servast võib meile pilvi jõuda, kuid sadu sellest ei tule. Puhub mõõdukas põhjakaare tuul. Õhutemperatuur on öösel -10 kuni -15, kohati -18, päeval -2 kuni -7 kraadi.

Esmaspäeval tugevneb taas kõrgrõhkkond. Ilm on enamasti sajuta. Tuul on nõrk ja muutliku suunaga. Õhutemperatuur on öösel -9 kuni -13, kohati -16, päeval 0 kuni -5 kraadi.

Teisipäeval kulgeb kõrgrõhuala vööndina üle Eesti. Pilvi on vähe ja ilm sajuta ning vaikne. Õhutemperatuur on öösel -6 kuni -11, kohati -15, päeval tõuseb 0 kraadi lähedale. Jäistel rannikualadel kerkib õhutemperatuur kuni -5-ni.

Kolmapäeval eemaldub kõrgrõhkkond ida poole. Lõuna poolt kandub veidi niiskemat õhku ja pilvi võib enam olla, kuid ilm on sajuta. Puhub mõõdukas kagutuul. Õhutemperatuur on öösel -8 kuni -14, päeval -1 kuni -6 kraadi.