Homme tekib Läänemere kohale uus kõrgrõhkkonna kese ja hoiab taeva suuremal osal selge. Õhutemperatuur langeb öösel -8 kuni -15-ni, päeval tõuseb -2 kuni +3-ni. Tuul on enamasti nõrk ja läänekaarest. Üksnes Soome laheni laieneb Skandinaavia põhjaaladelt madalrõhkkonna serv ja tõstab õhtupoolsel ajal põhjarannikul edelatuule veidi tugevamaks, seisab EMHI nädalaprognoosis.

Neljapäeval nihkub kõrgrõhuala pisut lõuna-kagu poole. Kuid selle põhjaserv ulatub ikka üle Eesti. Pilvi on vähe ja ilm sajuta. Puhub mõõdukas edelatuul. Õhutemperatuur on öösel -9 kuni -14, Saaremaa ja Hiiumaa läänerannikul -3 kuni -7, päeval -2 kuni +3 kraadi.

Reedel koondub kõrgrõhkkond Venemaale. Madalrõhkkond vallutab Kesk-Euroopa ja selle kirdeserv laieneb Läänemerele. Tuul pöördub kagusse ja läheb päeva peale veidi tugevamaks. Taevasse ilmub õhuke pilvekiht, aga sadu sellest ei tule. Õhutemperatuur on öösel -7 kuni -14, päeval -2 kuni +3 kraadi.

Laupäeval ulatub madalrõhkkonna pilveserv üle Eesti. Tänastel andmetel aga sadu veel ei jõua. Ida- ja kagutuul tugevneb. Õhutemperatuur on öösel -4 kuni -9, päeval -2 kuni +3 kraadi.

Pühapäeval liigub madalrõhkkond edasi Venemaale. Eesti jääb selle põhjapoolsesse serva. Siin-seal sajab lund, sadu peaks enamasti nõrk olema. Puhub mõõdukas idakaare tuul. Õhutemperatuur on öösel -3 kuni -9, päeval -2 kuni +1 kraadi.

Esmaspäeval jääme madal- ja kõrgrõhuala piirimaile. Idapoolsetes maakondades on tugevam madalrõhkkonna mõju ja sajab kerget lund. Lääne pool on taevas selgem ja ilm enamasti sajuta. Puhub mõõdukas loode- ja läänetuul. Õhutemperatuur on öösel -3 kuni -8, päeval -2 kuni +2 kraadi.

Teisipäeval on tugevam kõrgrõhkkonna mõju. Ilm enamasti sajuta. Taevas on selgem ja tuul võrdlemisi nõrk. Õhutemperatuur langeb öösel -5 kuni -11 kraadini, päeval tõuseb 0 kuni +4 kraadini, üksnes jäistel rannikualadel jääb alla null kraadi.