Homme nihkub kõrgrõhuala pisut lõuna-kagu poole, kuid selle põhjaserv ulatub ikka üle Eesti. Pilvi on vähe ja ilm sajuta. Puhub mõõdukas edelatuul. Õhutemperatuur on öösel -9 kuni -15, Saaremaa ja Hiiumaa läänerannikul -3 kuni -7, päeval -2 kuni +4 kraadi, seisab EMHI nädalaprognoosis.

Reedel koondub kõrgrõhkkond Venemaale. Madalrõhkkond vallutab Kesk-Euroopa ja selle kirdeserv laieneb Läänemerele. Tuul pöördub kagusse ja läheb päeva peale eelkõige Saaremaal ja Liivi lahel tugevamaks. Taevasse ilmub õhuke pilvekiht, aga sadu sellest ei tule. Õhutemperatuur on öösel -7 kuni -15, päeval -3 kuni +2 kraadi.

Laupäeval ulatub madalrõhkkonna pilveserv üle Eesti. Õhtupoolikul hakkab Lõuna-Eestis kerget lund sadama. Puhub tugev ida- ja kagutuul. Õhutemperatuur on öösel -5 kuni -9, päeval -3 kuni +2 kraadi.

Pühapäeval liigub madalrõhkkond edasi Venemaale. Eesti jääb selle põhjapoolsesse serva. Siin-seal sajab lund, sadu peaks enamasti nõrk olema. Puhub mõõdukas idakaare tuul. Õhutemperatuur on öösel -3 kuni -8, päeval -3 kuni +2 kraadi.

Esmaspäeval jääb Eesti madal- ja kõrgrõhuala piirimaile. Idapoolsetes maakondades on tugevam madalrõhkkonna mõju ja sajab kerget lund. Lääne pool on taevas selgem ja ilm enamasti sajuta. Puhub mõõdukas loode- ja põhjatuul. Õhutemperatuur on öösel -3 kuni -8, päeval -2 kuni +2 kraadi.

Teisipäeval saab veidi tugevamaks kõrgrõhkkonna mõju. Öösel sajab ida pool lund, päeval on saju võimalus väiksem. Tuul puhub läänekaarest. Õhutemperatuur on öösel -3 kuni -9, päeval -2 kuni +3 kraadi.

Kolmapäeval jääb Eesti lääne poolt tugevneva kõrgrõhkkonna ja ida pool oleva madalrõhkkonna piirimaile. Kohati sajab lund ja lörtsi. Puhub mõõdukas läänekaare tuul. Õhutemperatuur on öösel -5 kuni -12, päeval -2 kuni +3 kraadi.