Homme eemaldub madalrõhkkond Venemaale ja tugevneb taas kõrgrõhkkonna mõju. Öö hakul sajab Ida-Eestis veel lund. Hommikuks taevas selgineb ja päev on päikeseline, seisab EMHI nädalaprognoosis. Põhjakaare tuul nõrgeneb. Õhutemperatuur on öösel -1 kuni -7, päeval tõuseb +2 kuni +6i, üksnes tuulepealsel rannikul jääb null kraadi ümbrusse.

Pühapäeva öö on kõrgrõhkkonna mõjul sajuta ja selgema taevaga ning rahulik. Õhutemperatuur langeb -6 kuni -12 kraadini. Päeval läheneb Skandinaaviast madalrõhkkond. Lääne- ja Loode-Eestis pilvisus tiheneb. Pärastlõunal hakkab saartel lörtsi sadama ja õhtul on saju tõenäosus suur ka mandril. Lõunakaare tuul tugevneb. Õhutemperatuur tõuseb 0 kuni +5 kraadini.

Esmaspäeval tuleb eemalduva madalrõhkkonna järel meil veel lund ja lörtsi. Õhtu poole lääne poolt alates pilvisus hõreneb ja saju võimalus väheneb. Tuul pöördub edelast põhjakaarde. Õhutemperatuur on öösel -2 kuni -8, päeval -1 kuni +3 kraadi.

Teisipäev tuleb tugevneva kõrgrõhkkonna mõjul sajuta ja rahulik. Öö on selge ja õhutemperatuur langeb -3 kuni -9, kohati -13 kraadini, päeval tõuseb -1 kuni +4 kraadini.

Kolmapäeva öö on kõrgrõhkkonna mõjul selge ja vaikne. Õhutemperatuur on -5 kuni -12 kraadi. Päeval eemaldub kõrgrõhkkond Venemaale ja selle lääneservas püsib meil ilm veel põhiliselt sajuta. Kuid taevas võib juba pilvi enam olla. Õhutemperatuur tõuseb +1 kuni +6 kraadini. Tuul pöördub kagusse ja tugevneb, sest Põhjamerelt laieneb Läänemerele madalrõhkkonna serv.

Neljapäeval liigub madalrõhkkond Skandinaavia lõunatippu ja selle idaserva mööda liigub Läänemere idakalda poole soojem ja niiskem õhk. Õhtu poole võib veidi lörtsi ja vihma sadada. Puhub tugev kagu- ja idatuul. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni -5, hommikuks võib lääneservas +2 kraadini tõusta, päeval +1 kuni +6 kraadi.

Reedel tuleb madalrõhkkond Läänemere kohale. Märksa soojem, aga niiske õhumass jõuab Eestisse. Algul võib ka lörtsi sadada, aga põhiliselt tulevad sajud juba vihmana. Idakaare tuul on öösel tugev, päeva peale nõrgeneb. Õhutemperatuur on öösel -1 kuni +3, päeval +3 kuni +8 kraadi.