Homme öösel sajab eemalduva madalrõhkkonna järel veel idapoolsetes maakondades kohati lund. Õhutemperatuur langeb -4 kuni -9, kohati -12 kraadini. Päev tuleb tugevneva kõrgrõhkkonna mõjul rahulik, sajuta ja enamasti päikeseline. Õhutemperatuur on 0 kuni +5 kraadi, seisab EMHI nädalaprognoosis.

Kolmapäeva öö on kõrgrõhkkonna mõjul selge ja vaikne. Õhutemperatuur on -4 kuni -9, kohati langeb alla -10. Päeval eemaldub kõrgrõhkkond Venemaale ja selle lääneservas püsib meil ilm veel põhiliselt sajuta. Kuid taevas võib juba pilvi enam olla. Õhutemperatuur tõuseb +1 kuni +6 kraadini. Tuul pöördub kagusse ja tugevneb veidi , sest Põhjamere äärest laieneb Läänemere poole madalrõhkkonna serv.

Neljapäeval laieneb Põhjamere äärest madalrõhkkond Läänemere äärde. Vastu hommikut hakkab Edela-Eestis kerget lund sadama. Päeval sajab lund ja lörtsi, õhtu poole tuleb ka vihma. Tuul puhub idakaarest. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni -6, päeval +1 kuni +6 kraadi.

Reedel laieneb madalrõhkkond üle Läänemere idakalda. Märksa soojem, aga ka niiskem õhumass jõuab Eestisse. Sajab lörtsi ja vihma. Puhub mõõdukas ida- ja kagutuul. Õhutemperatuur on öösel -2 kuni +3, päeval +4 kuni +9 kraadi.

Laupäeval liigub madalrõhkkond Läänemere äärde ja toob vihma, kohati tuleb sekka ka lörtsi. Puhub tugev kagu- ja lõunatuul, õhtul pöördub edelasse. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni +5, päeval +4 kuni +10.

Pühapäeva ööga madalrõhkkond eemaldub ja sadu taandub. Tuul pöördub järk-järgult loodesse. Õhutemperatuur on -1 kuni +4. Päevaks laieneb kõrgrõhkkond Skandinaaviast Eesti kohale. Taevas selgineb ja ilm on sajuta. Õhutemperatuur on +3 kuni +9 kraadi.

Esmaspäeva öösel liigub kõrgrõhkkond Läänemerele ja päeval eemaldub Leedu kohale. Meil püsib ilm sajuta. Tuul pöördub edelasse ja hakkab hommikul tugevnema. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni -5, päeval +5 kuni +10 kraadi.